Oreto Segura: “El pressupost aprovat pel PSOE i Compromís perjudicarà a tots els veïns de l’Alcúdia”

4
1394

Oreto Segura (PP)

El Grup Popular de l’Alcúdia ha votat en contra dels pressupostos de 2012 presentats pel PSOE  per considerar que «no respecten» la contenció del gasto públic ni la sostenibilitat financera del poble.

La portaveu del Partit Popular, Oreto Segura, ha taxat d’ “erràtica” la política econòmica i de gestió de l’alcalde Robert Martínez per l’elevat  endeutament de l’Ajuntament, que supera els 10 milions d’euros. A més, ha afirmat que és «una irresponsabilitat perquè no frena” l’alt percentatge de gastos de personal, xifrat en un 45% del pressupost.

Segura ha denunciat que “estes mesures no ajuden als veïns, sinó que malgasten els diners de tots. És vergonyós el poc control que hi ha a l’Ajuntament de l’Alcúdia, ja que resulta increïble que s’haja gastat en hores extres una mitja de 300.000 euros en 2010 i 2011” i, como a solució ha suggerit “compensar les hores extres amb períodes de descans”.

Reduir el personal de confiança i baixar el gasto general

A més, Oreto Segura ha proposat, entre altres mesures encaminades al control del dèficit públic, “reduir el personal de confiança, baixar el gasto general (que no s’ha reduït, sols s’han traslladat partides) o incrementar la partida pressupostaria destinada a la natalitat, ja que ajudaria a les noves famílies i se potenciaria el comerç de la localitat”.

“La no contenció del gasto públic és “pan para hoy y hambre para mañana” ja que açò repercutirà en les futures generacions i en el pagament de tributs de taxes municipals, com és el cas del IBI, que creix anualment una mitja del 10%”, ha remarcat la portaveu.

Comunicat PP de l’Alcúdia

4 Comentarios

 1. parla de errada en la gestio economica…però no es València la comunitat mes endeudada, governada pel PP, a part de cobrar un jornal elevat pagat per tots els valencians, retallades en educacio i sanitat, i no pagar als ajuntaments allò que deuen¿?
  Si tant be saben gestionar…perquè no ho apliquen a tota la comunitat¿?¿?

  • I han pressupostat en els pressupostos els ordinadors que vos anava a regalar Robert… o això era una bola com tantes altres?
   Per cert si rebaixen les partides com han fet, llevant porcentatges i au, quan arribe Setembre l’Ajuntament haurà de tancar per falta de material d’oficina, itat?

  • Molt ben dit, a vore si tots el populars s’apliquen el «cuento».
   A Oreto li diria : tens tota la raò i el que deuries fer és que com a bona Roscana i tots sabem que series la millor alcaldesa, tots el diners que entre tots et paguem com a diputada, quedat sols el doble del mínim interprofessional (que el teu amic Rajoy acava de baixar) i el resto del sou, DONA’L al teu poble a compter del que la Generalitat deu als col.legis …. Teniu la cara forrà i sols pensa que hi ha moltaaaa gent que no pot ni MENJAR!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here