Sueca acull este divendres el lliurament del III Concurs de Fotografia de Xúquer Viu

0
307

Jurat del concurs

Demà divendres a les 20:00 a la Sala d’Exposició «Els  Porxets» de Sueca, el procedirà al lliurament de premis i exposició  inaugural de les fotografies seleccionades en el III Concurs de  Fotografia de Xúquer Viu.

En aquesta edició el concurs du per lema «La gent i el  riu».

El jurat es va reunir el passat 21 de gener i en ell participaren  el president de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Juan José  Moragues, el president del jurat, Francesc Vera, fotògraf, doctor en  Comunicació Audiovisual i professor de Fotografia de la Universitat  Politècnica de València, els fotògrafs i redactors gràfics de les  edicions comarcals del Levante i las Provincias, Vicent M. Pastor i  Francisco García, així com els membres de Xúquer Viu Manolo Morató, Tomàs Pérez i Paco Sanz, actuant com a secretària Graciela Ferrer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here