Alzira celebra hui la festa de la Mare de Déu de la Murta i la Candelera

0
420

La padrina amb les camareres i el Jesuset

Després del tridu de preparació per a la festa de la Mare de Déu de La Murta, que hi ha predicat el Pare Juan Carlos, franciscà del Col·legi de Carcaixent, tot està a punt per a la Festa de la Presentació del Senyor i la Mare de Déu de La Murta. Al finalitzar el tridu, la padrina de la festa, assistida per les cambreres, ha procedit a vestir el Xiquet Jesús per a qu puga ser presentat en el temple.

Hui, a les 11’30 hores, tindrà lloc la ‘Missa d’infants’ en què són presentats al Senyor tots els xiquets nascuts en l’últim any per a seguir el mateix ritual que marcava la Llei de Moisés i que va complir María amb Josep, als 40 dies dels seus naixement. A la vesprada, a les 19 h. serà la processó de les candeles i, a continuació, la missa solemne en què es presentarà el xiquet en l’ofrena i serà rescatat al final de la celebració.

«Esta és una festa entranyable que no sols ens recorda veritats fonamentals de la fe cristiana, sinó que també és una festa de família que ens reconcilia amb la història i la tradició de la nostra terra», segons el retor de Santa Caterina, Enrique Masiá.

La Padrina, María José Ferrer

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here