La Diputació habilitarà un nou accés per a vianants a l’Hospital en la carretera de Corbera

2
367

Una de de les peticions que els usuaris de l’Hospital de la Ribera venien demanant des de fa temps serà una realitat a curt termini. Este matí, tècnics de la Diputació de València, el regidor de Seguretat Ciutadana, Eliseo Candela i l’Intendent cap de la Policia Local, Jorge Iglesias, han inspeccionat la zona on la Diputació habilitarà un nou accés de vianants al centre hospitalari per la carretera de Corbera.

Eliseo Candela avançà a Riberaexpress que este accés serà de vianants, «no pot ser ni subterrani ni aeri per les barreres arquitectónicas. Era una demanda i hem realitzat les gestions oportunes perquè la Diputació habilite un nou accés», ha assenyalat l’edil.

I és que durant el dia centenars de persones creuen esta carretera quasi de forma temerària per a accedir des de la zona del Trinquet on ara també aparquen molts usuaris del centre hospitalari. Riberaepxress ha sigut testic d’este perill, ja que la visibilitat per als conductors no és massa bona i més quan es fa de nit.

Riberaexpress

2 Comentarios

  1. falta afegir en la nota que va ser a proposta e insistència de Compromís que en el PP han començat a menejar-se desprès de més de 10 anys de no fer res ni adonar-se del perill que patien els usuaris. En l´últim ple de la diputació el diputat de Compromís va portar al mateix aquesta necessitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here