La comissió Albuixarres-Camí Fondo fa un video sobre el monument d’enguany

0
323

Els fallers de la comissió Albuixarres-Camí Fondo d’Alzira es troben, enguany, més que esperançats amb el monument que ha vist la llum a un taller d’Oliva. Éste al contrari del de l’any passat s’ha lliurat del foc que va deixar en cendres el de l’edició anterior abans d’arribar a Alzira. Ara la falla descansa en un magatzem prop de la capital de la Ribera a l’espera que li arribe l’hora d’eixir al carrer.

El faller, Jaime Rossell, apelant a la seua gràcia, ingeni i imaginació ha fet un magnífic video seguint pas a pas la construcció del monument. Uns ninots animats per  la màgia de la càmera li han ajudat a fer l’explicació de la falla.

Però com val més una imatge que mil paraules cal veure el video:

http://www.youtube.com/watch?v=cv0t0sy78pE

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here