El Nou Bàsquet Alzira guanya amb claredat al Barri del Cristo (80-37)

0
468

Rafa Ros assisteix a un company

El conjunt alzireny comença la segona volta amb un clar triomf gràcies a un sòlid tercer quart, en el qual va acabar trencant el partit (80-37).

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira va començar la segona volta amb un contundent triomf contra el Mi Radio Barri del Crist (80-37), i ho va fer després d’un sòlid tercer quart, en el qual, amb un parcial de 30-5, va poder trencar el partit. Després del descans, els jugadors entrenats per Alberto Lahoz van construir el seu joc sobre una sòlida defensa i l’equip visitant, que es va presentar a la cita amb tan sols sis jugadors, ja no va poder aguantar el fort ritme que van imposar els nostres sèniors.

El Nou Bàsquet Alzira va eixir disposat a imposar la seua llei, amb una pressió a tota la pista que li permetia aconseguir els primers avantatges en el marcador (7-0; min. 3). El conjunt visitant apostava des del principi per una defensa en zona i tractava d’aprofitar la superioritat del seu únic jugador interior. Mentrestant, l’alzireny Rafa Ros trencava la defensa en zona dels de la capital amb tres triples que deixaven el marcador en 19-12 al final del primer quart.

En la represa, el Barri del Crist, conscient de la seua falta d’efectius, buscava  dormir el partit i seguia amb la defensa zonal, que convidava als jugadors alzirenys a tirar des de lluny. Però en este període, el Nou Bàsquet Alzira no va estar tan encertat com en el primer, encara que es mantenia per davant en el marcador (26-18; min. 18), gràcies a una defensa correcta i la constància i el treball col•lectiu, que compensaven la falta d’efectivitat en l’atac posicional. Dos triples de Vicent permetien mantenir el ritme anotador i arribar al descans amb avantatge (29-22).

Després del pas pels vestidors, el Nou Básquet Alzira va endurir la defensa, va pujar les línies de pressió, i va incrementar la diferència, però ara amb un joc molt més sòlid, atacant la zona del rival amb major mobilitat i recuperant l’efectivitat en els llançaments exteriors.

El Barri del Crist canviava a defensa individual en un intent de frenar la sangria, però començava a acusar el cansament i l’equip alzireny va tirar de força i de velocitat per a acabar de trencar el partit. La diferència va anar augmentant fins a acabar el tercer quart amb un resultat de 59-26. El conjunt visitant no va poder anotar cap cistella en joc i sobrevivia a base de tirs lliures. El parcial d’este tercer  període ho diu tot: 30-5.

En l’últim quart, amb el partit vist per a sentència, el tècnic alzireny va aprofitar per a donar oportunitats a tots els jugadors. Amb uns bons minuts de Pau Ros i de Dani Ibáñez, el Nou Bàsquet Alzira va mantenir la línia positiva en defensa i l’efectivitat en els llançaments. La diferència es va disparar en els minuts finals (78-35; min. 38) davant un Barri del Crist al que se li havien acabat les forces després de l’esforç realitzat al llarg del partit.

Al remat, el Nou Bàsquet Alzira es va anotar un còmode triomf que li permet encadenar dues victòries consecutives. Diumenge que ve, el conjunt alzireny visita la pista del CB Quart, un rival que ja li va posar les coses difícils en el partit de la primera volta.

Victòries del sènior femení i del júnior

Pel que fa a la resta de la jornada, el sènior femení que entrena Dani Cuenca va aconseguir una treballada victòria davant del CB Pego per 51-40. Les jugadores alzirenyes van basar el triomf en una gran defensa que va posar en moltes dificultats a les de la Marina i que els va permetre dur la iniciativa en la primera part (21-18). En la represa, les nostres sèniors van continuar defensant a un bon nivell i l’avantatge es va situar en deu punts al final del tercer quart. En l’últim període, la bona defensa va impedir la remuntada visitant en diversos moments crítics i al final van acabar imposant-se per 51-40.

En canvi, el sènior masculí “B”, Blasmetal Aluminis Alzira, va perdre contra el CBM Benifaió per 51-74. El conjunt alzireny només va poder aguantar el primer quart, que es va tancar amb un resultat de 16-18, però un parcial en contra de 6-20 en el segon va servir per a que el Benifaió aconseguira els primers avantatges importants abans del descans (22-38). En la represa, l’equip visitant va continuar duent la iniciativa en el joc i va incrementar la diferència fins al definitiu 51-74.

D’altra banda, l’equip júnior masculí, Base Sportleader Alzira, va véncer en el duel comarcal contra el CB Sueca per 55-46, en un partit en un principi assequible però que es va complicar per als nostres júniors en la primera part. Al descans, el marcador reflectia un resultat de 12-26, l’anotació més baixa de tota la temporada. Però el Base Sportleader Alzira va ser capaç de reaccionar en la segona part i, gràcies a un parcial de 43-20, en va emportar la victòria.

RESULTATS DE LA JORNADA 28/01/2012
SÈNIOR MASCULI – AUTONÒMICA
NOU BÀSQUET ALZIRA    80
MI RADIO BARRIO DEL CRISTO    37

SÈNIOR FEMENÍ – AUTONÒMICA

NOU BÀSQUET ALZIRA    51
C.B. PEGO    40

SÈNIOR MASCULI – PRIMERA ZONAL

BLASMETAL ALUMINIO N.B. ALZIRA    51
C.B.M. EULEN BENIFAIÓ    74

JÚNIOR MASCULÍ – PRIMERA ZONAL

BASE SPORTLEADER N.B. ALZIRA    55
C.B. SUECA    46
CADET MASCULÍ –ZONAL
C.B. ALGEMESÍ    37
GRUPHAC NOU BÀSQUET ALZIRA    75
CADET MASCULÍ –ZONAL
C.B. PEGO     100
NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA    29
CADET FEMENÍ –PREFERENT
NOU BÀSQUET ALZIRA     31
C.B.M. BENIFAIÓ    68

INFANTIL MASCULI – PREFERENT

JÒVENS ALMÀSSERA ROIG    30
INSTITUTO JARQUE N.B. ALZIRA    91
INFANTIL MASCULÍ– ZONAL
C.B. ALGEMESÍ    65
NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA    30
ALEVÍ BLAU – NP 1
PISCINAS AQUA N.B. ALZIRA    41
C.B. ALGINET    66
ALEVÍ GRANA – NP 2
NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA    37
C.B. ALBERIC    46
BENJAMÍ – NP 1
DIGITIMPRÉS N.B. ALZIRA     DESCANSA

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here