Agenda Cultural, mes de febrer l’Alcúdia amb Xavi Castillo i altres actuacions

0
322

Xavi Castillo

TEATRE

Divendres, 17 de febrer, a les 10.30 de la nit, a la Casa de la Cultura, Pot de Plom presenta l’espectacle ESPECIAL XAVI CASTILLO ( VERIUE-HO SHOW).

Xavi Castillo ens planteja en aquest espectacle una repàs de la més rabiosa actualitat, des del seu peculiar punt de vista. Segur que ens riurem, i molt, amb la seua manera d’analitzar la funció de l’aeroport de Castelló, el judici dels trages, el cas Urdangarin, la crisi o les últimes noticies de canal 9.  Res s’escaparà de la seua corrosiva crítica, ni el govern, ni l’oposició.  I, si es necessita algú per a pagar-ho tot, tirarà mà del capità moro d’Alcoi. I com a novetat, a l’escenari, Xavi Castillo comptarà amb un grup de rock, que acompanyarà l’actuació de cadascun dels personatges amb banda sonora en directe.

Preu entrades: 10 €. Venda anticipada, des del dilluns, 13 de febrer, a la Casa de la Cultrua, de 9 a 1 pel matí, i de 4 a 8 per la vesprada.

EXPOSICIONS

Divendres 3 de febrer, a les 8 de la vesprada, a l’espai d’imatge, inauguració de l’exposició d’obra gràfica d’Àngela Malysheva.
Fins al 24 de febrer.

PRÒXIMAMENT

COMMEMORACIÓ DEL 25 ANIVERSARI DE LA CASA DE LA CULTURA

Exposició:   Obra gràfica i impresa, de Manuel Boix. Divendres 23 de març.

Concert acústic del grup Obrint Pas. Divendres 23 de març. Preu: 5 €.

Representació de l’espectacle musical SOM DE LA PELITRÚMPELI. Diumenge, 25 de març.
Preu 10 €. Menors de 12 anys, 5 €

ACTES COMMEMORATIUS DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

TEATRE:

Divendres, 9 de març, a les 10.30 de la nit, a la Casa de la Cultura, la maga INÉS, presentarà el seu Inés..plicable..
Preu 10 €.

MÚSICA

Dissabte, 31 de març, concert extraordinari de setmana Santa, a càrrec de la Banda Simfònica de la Filharmònica Alcudiana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here