Tots els partits d’Alginet demanen el milió d’euros que la Generalitat li deu a l’Ajuntament

1
369

El nou govern d'Alginet

L’Ajuntament d’Alginet aprovà divendres en el plenari, per   unanimitat, la moció per la qual es reclama a la Generalitat que   abone les subvencions que té pendent amb el poble, que sumen un total   de 1.068.121,08€. Este deute ve de les partides d’ocupació i   SERVEF 2010 i de subvencions en educació, serveis socials i ocupació   i SERVEF 2011.

Segons el secretari general del PSPV-PSOE d’Alginet i primer tinent   d’Alcalde, Antoni Lozano, “els veïns d’Alginet no podem   permetre’ns el luxe de finançar la mala gestió del Partit Popular,   que malgastant els diners en el que eren les seues prioritats, com   aeroports que no s’usen, carreres de cotxes i altre tipus d’events   sense ànima, ara no tenen per pagar el que deuen als pobles”  perquè, informa, les administracions locals han hagut de pagar salaris i despeses abans de rebre les subvencions de la Generalitat a   les que tenen dret.

Per a Lozano ha sigut important que tots els   grups hagen votat a favor d’esta moció perquè “quan es posen els   interessos del poble per davant dels dels partits, tots els veïns del   poble eixim guanyant”.

1 Comentario

  1. si, no como vosotros los del psoe que en la anterior legislatura votasteis en contra a pedir una subvencion que menos mal que el Sr. Rizal también del psoe os plantó cara y se desmarcó de su grupo y voto a favor……. AY que poqueta memoria tens cuan vols Toni, tan grand que eres. estoy como la mitad del pueblo espernado que se os acaben los dineros en el ayto. y empeceis a abandonar el barco…..manos sueldos os habeis colocado CARADURAS

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here