L’IES Arabista Ribera primer institut que es suma a les concentracions contra la violència masclista

0
352

L’Associació de Dones Juristes d’Alzira ha encetat, enguany, una nova via de treball: realitzar concentracions contra la violència masclista als centres educatius de secundària. A inicis d’any s’envià la proposta a tots els centres, i ja han estat diversos els que s’han interessat en la iniciativa, sent el primer que l’ha encetada l’IES Arabista Ribera de Carcaixent, amb qui l’associació manté vincles de col·laboració des de fa anys, gràcies a la Comissió per la Igualtat, que hi ha al centre.

Així aquest passat divendres 27 de febrer, l’alumnat al matí, guardà uns minuts de silenci per les huit dones assassinades enguany, fins aleshores, pel masclisme.

I per la vesprada, AJUDA per cinqué any consecutiu tornà a concentrar-se per a mostrar el seu rebuig a aquesta violència, i per a denunciar el silenci que oprimeix a les víctimes.

Enguany per primera vegada també, la concentració s’ha traslladat a la Plaça Major d’Alzira, i comptà amb el cantautor Josep Dídac, que va cloure la concentració amb una cançó inspirada en part, en les concentracions d’AJUDA.

Confiem en que no calga fer mai més cap concentració, però mentres hi hagen víctimes, AJUDA seguirà cridant a la ciutadania per a que el darrer divendres de mes es concentre a la Plaça Major d’Alzira, a les 20h., en solidaritat amb les víctimes i en rebuig de la violència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here