EU preguntará per què la pediatra de Carlet implicada en un supost frau va ser destinada a Algemesí

0
471

Pere Blanco (centre) amba Ricardo Sixto i Ivan Martínez

La primera mesura per part de la Direcció de l’Hospital de la Ribera va ser traslladar-la al CS Algemesí

Esquerra Unida d’Algemesí presentarà en el plenari del mes de gener una pregunta al regidor de sanitat per si era coneixedor des fets i de que en un primer moment la Direcció de l’Hospital l’única mesura que pren quan comencen a augmentar les protestes i denuncies dels afectats de Carlet i Benimodo, va ser traslladar-la al CS Algemesí.

Per a Pere Blanco es inadmissible que la Direcció de l’Hospital opte per intentar encobrir uns fets que ha d’esser investigats, ja que no es permissible que una persona en la que els veïns i veïnes dipositem la nostra confiança i la salut dels nostres fills administre, com sembla que ella mateixa reconeix, per administrar ninguna substancia, amb la finalitat de lucrar-se.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here