EU-Algemesí exigix la dimissió de l’alcalde i portarà a la Fiscalia el pàrking del Mercat

0
493

Obres del pàrking del Mercat /Foto: Juan Penadés

Per a Pere Blanco, portaveu del Grup Municipal ‘els resultats de declarar deserta la subhasta de les places del Mercat afecta directament als pressupostos i son descrèdit per a la gestió del Partit Popular, per altra part afegeix ‘EU posarà en coneixement de la Fiscalia els fets per iniciar una inversió ruïnosa que coneixia perfectament i que nosaltres advertirem per activa i per passiva al llarg de l’anterior legislatura’.

EU vol posar de manifest la mala gestió del PP i en concret de l’Alcalde d’Algemesí en la  construcció de les dos plantes soterrànies. Segons els informes tècnics l’obra ha costat més de 5,5 milions d’euros, i arà després del intent de subhasta pública les places de la primera planta, ja sabem que no ens equivocarem, ninguna persona en els seus cabals s’arrisca a quedar-se unes places xicotets, a uns preus impossibles i un manteniment de 18 € mensuals. En el mateix sentit l’adjudicació de les places de la segona planta a 12.500 € l’any és un despropòsit, ja que per recuperar aquesta inversió necessitaríem més 200 anys.

En Algemesí, no hi havia, ni hi ha a hores d’ara demanda de places de garatge tan elevada com la que l’Ajuntament ha posat al mercat. Al mateix voltant de la zona podem trobar des de fa anys i hui en dia, cartells anunciant la venda de garatges a uns preus més raonables i de majors dimensions.

Per al portaveu d’EU, lamentablement per a les arques municipals és una mala noticia, i la responsabilitat és exclusivament de l’Alcalde i el seu equip de govern, que haurien de fer-se càrrec del malbaratament dels diners públics’.

Pere Blanco ‘també dubta de que a la segona subhasta les sol•licituds vajen a fer que molts ciutadans demanen adquirir-les’, i per aixó, finalitza Pere Blanco, ‘EU d’Algemesí ha preparat un dossier per a posar en coneixement de la fiscalia els fets que han conduit a malbaratar els diners dels contribuents amb perfecte coneixement del que anava a ocórrer, no em d’oblidar que l’Alcalde participava en empreses de la construcció i coneixia perfectament la crisi del sector’.

Comunicat d’EU Algemesí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here