Els xiquets de l’Alcúdia naixen enguany amb 100 euros davall el braç

2
428


Tots els xiquets i xiquetes empadronats a l’Alcúdia a partir de l’1 de gener de 2012 rebran de l’Ajuntament 100 € repartits en 10 vals que poden gastar en qualsevol comerç del poble.

En els temps que corren, qualsevol ajuda a les despeses familiars és ben rebuda, i l’Ajuntament de l’Alcúdia ha decidit que farà un regal de 100 euros a cada nou alcudià o alcudiana nascuts en el 2012.

La mesura, que portava el grup socialista en el seu programa electoral, va ser aprovada amb els nous pressupostos, en el plenari del passat dimecres, dia 25 de gener.

Revitalitza el comerç local

Es tracta de fer una ajudeta a les famílies que reben un nou membre, alhora que es revitalitza el comerç local. Els pares de cada nadó rebran els 100 € repartits en 10 vals de 10 €, que s’hauran de gastar en els establiments comercials del poble. “Em sembla una idea genial – afirma la presidenta de l’Associació d’empreses, comerç i serveis L’Alcúdia Qualitat, Carmen Martínezperquè són uns diners que se van a quedar en el poble. Per als qui els reben al cap i a la fi són diners, i se’ls poden gastar en moltes coses diferents, tant per al bebé com per a qualsevol altre membre de la família, i per al comerç del poble sempre és una ajudeta que es motive el consum a nivell local; tota pedra fa paret”.

L’Alcúdia té una mitjana de 120 naixements a l’any, la qual cosa suposa per a l’Ajuntament una despesa aproximada de 12.000 €, que els nous pares i mares deixaran en els establiments comercials de l’Alcúdia.

2 Comentarios

  1. xe mira aixó! Robert s’ha copiat de l’idea de Palacios d’Alzira, però amb els xiquets nascuts!
    redeu, però també s’asmarrat prou! s’hi naixen vuit o nou xiquets en tot el vostre poble a l’any, seràn 800 ó 900 €, i s’en haurà gastat més en la propaganda i en imprimir els vales que el que pensen regalar!…
    encara que també potser que ara tingau un baby-boom i multipliqueu la tasa de naixements, però crec que només que en lo que vos costarà la gasolina per a anar a l’hospital de la Ribera a vorer-l’s, vos gastareu més que del que vos dona, feu contes i voreu

    • disculpeu no havia vist que naixent 120 xiquets més o menys, encara que continue pensant aixó de que s’asmarrat amuntó!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here