Els professors del col.legi Almazaf d’Almussafes es manifesten davant de les portes del centre

0
358

Concentració a Almussafes

El claustre de professors del col•legi d’educació infantil i primària Almazaf d’Almussafes s’ha concentrat davant d’una de les portes principals d’accés al centre públic este mateix matí per a manifestar la seua repulsa davant del tremend paquet de retalls, adoptat pel Consell de la Generalitat el passat dia 5 de gener.

Entre les 9.20 i les 9.30 hores, deu minuts abans d’iniciar la jornada escolar, els mestres, vestits amb camisetes negres amb el lema “Per una educació pública de qualitat”, i alguns alumnes han portat pancartes reivindicatives en què es llegien afirmacions com “ni aeroport, ni banquers, l’escola primer”.

A les concentracions, que continuaran convocant-se cada dijous, se sumen altres accions com el tancament de dos hores que van protagonitzar els professors  dimarts passat dia 24,  la seua negativa a participar en les convocatòries de cursos i activitats de la Conselleria d’Educació i en les activitats extraescolars anuals de la localitat i el seu suport a totes les manifestacions i mesures de pressió convocades per les organitzacions sindicals i Consell Escolar Municipal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here