Els centres públics de Primària i Secundària de Carcaixent volen un pronunciament del consistori per les retallades i deutes del Consell

3
342

Tancamente a l'IES Arabista Ribera de Carcaixent

Les comunitats educatives dels centres públics de Primària i Secundària de Carcaixent, constituïdes en assemblea el dia 24 de gener de 2012:

ACORDEN:
1.- Publicar la quantitat global que sumen les retallades del sou del professorat de tots els centres.
2.- Publicar la quantitat global que la Conselleria no ha pagat als centres.
3.- Publicar els deutes contrets pels centres com a conseqüència del deute de la Conselleria.
4.- Demanar al Govern Valencià que informe de l’ús que en farà dels diners retallats.
5.- Que es faça efectiu el pagament per la totalitat dels pagaments endarrerits, especificant el calendari en què es durà a terme.
6.- La retirada del Decret de retallades.
7.- Demanar als grups polítics de l’Ajuntament de Carcaixent un pronunciament institucional pel que fa a les retallades en l’educació pública de la ciutat.

No renunciem a altres actuacions més contundents.
Pel que fa a les activitats extraescolars, com ara Carnestoltes o Mostra de Teatre, els centres estan considerant quines duran a terme, en quines condicions les realitzaran, i quines deixaran de fer.
Si el professorat arriba a posar-se en vaga, exigirem a l’administració pública que ingresse en els comptes dels centres els diners retinguts com a penalització.
Carcaixent, 24 de gener de 2012.

ANEX:
1.- DEUTE DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ AMB L’ENSENYAMENT PÚBLIC DE CARCAIXENT EN  LES DESPESES DE FUNCIONAMENT ORDINARI.
250.000€. Són diners que s’han retallat en serveis i recursos.*

2.- DEUTES ACUMULATS PELS CENTRES COM A CONSEQÜÈNCIA DELS ENDARRERIMENTS EN ELS PAGAMENTS DE LA CONSELLERIA (no es contemplen les despeses produïdes, interessos, possibles penalitzacions per demora, etc…)
125.000 €. Són diners que es deuen als proveïdors i col•laboradors dels centres.*

3.- RETALLADES EN EL SOU DEL PROFESSORAT:
390.000€. Són diners que no es posaran en circulació per tal de contribuir a activar l’economia.

* Avui, 26 de gener de 2012, han estat ingressades les quantitats corresponents al segon quadrimestre del 2011, però la Conselleria no especifica el calendari de pagaments i els centres continuen sense poder planificar les despeses ordinàries.
Amb aquest ingrés el deute de la Conselleria amb els centres es redueix a la meitat i els deutes dels centres amb els proveïdors, també. Tot això només  soluciona la meitat del problema.

3 Comentarios

  1. Yo creo que hay que agradecer a nuestro presidente el sr. Fabra el esfuerzo que está realizando para ponerse al dia lo más pronto posible y prueba de ello en el igreso a cuenta que mencionais.

  2. Willy , menuda faenita le han dejado al señor Fabra ( eso si que va a ser » comerse un marrón ).
    Desde ya hace mucho tiempo , que ya se sabía , que la solución sería el cambio de jefe.Era poco probable que la misma persona que había montado todo este enturerto , fuera capaz de desmontarlo.Desde dentro del PP y sus alrededores se comentaba , y todo era cuestión de tiempo.
    La gran apuesta del Sr. Camps para la Comunidad , se basó en expectativas y estas no se han cumplido , llevandonos al desastre y ahora vamos a ver como lo resuelven.Menos mal que es el PP el que posee el poder a nivel nacional y siempre estará dispuesto a echarnos una manita , aunque su margen de maniobra es muy estrecho.
    Si queremos salir a flote ,hay que ponerse las pilas , aunque a nivel municipal aún no se han dado por enterados ( creo que aún esperan el milagro , el cual , poca probabilidad hay en que suceda ).Espero que no tarden mucho en fiscalizar a los ineptos del equipo de gobierno , porque si no lo hacen , Carcaixent va a pasarlo muy mal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here