Camps agraïx el suport de «l’Espanya neta» que ha vençut als quals l’han perseguit de manera «brutal» causants del «calvari» que ha passat

1
344

Camps, satisfecho tras escuchar el verdicto del jurado

L’expresident de la Generalitat valenciana Francesc Camps ha agraït este dijous el suport a «l’Espanya neta, positiva, gran i il·lusionada» que sempre ha tingut «confiança absoluta» en ell durant els tres anys en els quals ha estat immers en el procés judicial de la causa dels trages, i que ha aconseguit vèncer al «sistema brutal» causant del «calvari» pel que ha passat.

«Hui parle com el ciutadà Camps, que s’aixeca feliç en un dia lluminós després d’una persecució brutal. Hi ha un sistema brutal però se li pot combatre i se li pot guanyar. Ha estat molt sofriment, molta paciència, molt temps, però al final hem demostrat que els hem pogut guanyar», ha asseverat en una entrevista en Onda Cero, recollida per Europa Press.

En este sentit, ha criticat que «els qui van caure derrotats ahir», després de conèixer-se la sentència de la causa dels trages que ha declarat a Camps no culpable, «no són un sistema estrictament democràtic» i que haver-los pogut guanyar, «és bo per a la democràcia». «A tot este conglomerat bestial li ha guanyat un jurat popular», ha assenyalat.

«Han intentat que qui ha guanyat la majoria absoluta amb el vot deixés de governar i ho han fet de la forma més terrible que és amb l’Estat de Dret, però som una gran nació i al final amb esforç i paciència s’aconseguixen coses», ha manifestat, per a reiterar el seu suport als quals sempre han tingut «confiança absoluta» en la seua honorabilitat.

«Si tenen consciència, tindran remordiments»

Tot i això, Camps ha assegurat que hui és un dia d'»agraïment» en què preferix pensar «en el futur, amb il·lusió i esperança» en comptes d’en el passat i en els que han emprés contra l'»una persecució brutal». «Estos moments són excepcionals. Si tenen consciència estaran ara amb remordiments, però ni tinc rancor ni vull pensar en això. Vull seguir mirant cap a davant», ha explicat en declaracions a ABC Punto Radio, recollides per Europa Press.

Així ha agraït «a l’Espanya neta», així com els seus companys, al president del partit, als seus amics i familiars i als valencians, que van tornar a elegir-lo com a president de la Generalitat valenciana en les passades eleccions autonòmiques de maig, que sempre hagen cregut en ell.

«Agrair-los a tots els qui han cregut en mi i a tots els qui han defensat l’Espanya neta» ha apuntat en una entrevista en la COPE, recollida per Europa Press, en què també ha defensat que la sentència demostra que mai ha fet res més que «treballar pels valencians» i pel PP.

Alhora, ha assenyalat que no creu que el procés judicial li haja fet perdre la seua «honorabilitat com a persona», i alhora ha reiterat que «ha quedat clar que el president de la màxima institució dels valencians ha treballat sempre en la línia de la normalitat, la serietat i el compromís amb la seua terra».

«El PP no té un militant que hagi fet res més que treballar al servici dels valencians i els espanyols. Això significa multiplicar la meua alegria en el matí de hui, la personal i la que represente com a valencià», ha confessat, per rebutjar, tot i això, aclarir si, després del veredicte, té pensat tornar a la política activa.

EP

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here