La Falla Albuixarres d’Alzira dona més de 250 llibres a la junta local d’Aspanion

0
383
Llibres donats a Aspanion

La comissió Albuixarres-Camí Fondo ha donat esta setmana més de 250 llibres a l’associació Aspanion, concretament la donació va estar feta per una representació de la falla a la presidenta de la junta local, Remedios Abad España.

De la reunió va eixr el compromís d’organitzar, conjuntament, una segona edició de la Fira del Llibre que es celebraria la pròxima primavera.

Abad es va comprometre en fer arrivar tota la informació als seus associats. Mentre que els dirigents fallers d’Albuixarres continuaran la seua tasca de recollida de llibres els dimaarts i divendres a la seu de la falla.

Fallers d'Albuixarres amb la presidenta d'Aspanion

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here