Xavi Sarrià, cantant d’Obrint Pas i escriptor, amb els alumnes de Batxirellat de Carlet

0
646

Xavi Sarrià signant llibres a Carlet

Xavi Sarrià, cantant del grup Obrint Pas i escriptor, ha presentat el seu llibre “Històries del Paradís” als alumnes de batxillerat de l’IES Eduardo Primo de Carlet, en un acte organitzat pel Departament de Valencià. Sarrià ha fet un recorregut per l’origen de molts dels relats que conformen el llibre i ha contestat amb detall les preguntes i les observacions dels estudiants, que prèviament havien llegit “Històries del Paradís”.

Xavi Sarrià ha manifestat que no havia localitzat geogràficament la majoria de les històries que apareixen perquè el lector poguera sentir-s’hi  més identificat, fent veure que eixes   situacions –molt sovint profundament injustes- poden donar-se en qualsevol lloc.

L’escriptor i cantant ha fet un repàs de la història d’Obrint Pas des dels inicis fins a l’actualitat, amb actuacions arreu del món. Sarrià ha explicat als estudiants “com es poden trencar prejudicis i fronteres sense renunciar a la teua identitat”, com és d’emocionant “cantar en la nostra llengua arreu de l’Estat, a Europa, a Amèrica o al Japó”.

Sarrià ha reconegut que “m’és més difícil escriure cançons que relats” i ha manifestat que està treballant en un nou llibre. El cantant, davant de l’interés dels joves, ha dit que té prevista una propera actuació a l’Alcúdia i que el grup serà present al Viña Rock 2012. La trobada amb Xavi Sarrià ha acabat amb la firma de desenes d’exemplars d’Històries del Paradís.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here