PSPV, EU i Més Algemesí demanen un canvi d’hora de les comissions per poder assistir a la manifestació de València

0
275

IES Sant Vicent Ferrer d'Algemesí a la manifestació del dissabte

Els regidors i regidores dels 3 grups de l’oposició a l’Ajuntament d’Algemesí han presentat un escrit dirigit als presidents de les distintes Comissions Informatives del dijous, 26 de gener, Urbanisme, personal i benestar social, per poder acudir a la manifestació convocada per els principals sindicats el mateix dia a les 18.30 hores a la ciutat de València.

Per als regidors i regidores dels 3 grups, PSOE, EU i Més Algemesí la convocatòria de la manifestació es un tema de màxima prioritat per als valencians i valencianes, per les retallades que vol portar a terme el Govern de la Generalitat i que atempten greument l’estat de benestar, al afectar fonamentalment a dos des pilars bàsics del mateix, com és l’educació i la sanitat.

Es per aquest motiu que hem presentat un escrit individual o com a portaveus dels distints grups per demanar el canvi de dia i de ser possible d’hora, proposant la seua convocatòria per al dijous a partir de les 13.30 hores o el mateix divendres sense  límit d’horari, al mati o vesprada., ja que per als representants de les formacions polítiques esmentades cal estar al costat de la ciutadania del País.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here