La Societat Musical d’Algemesí i María Vendrell reben el Guardó d’Or de la Ciutat

0
333

La Societat Musical d'Algemesí desfilant pels carrers de la ciutat

A proposta de les associacions i entitats cíviques d’Algemesí i aprovat en el Ple de l’ajuntament el passat dia 30 de novembre la Societat Musical d’Algemesí rebrà el GUARDÓ D’HONOR de la ciutat dins dels actes commemoratius de la Independència d’Algemesí el proper divendres 20 de gener.

El guardó a títol col•lectiu es concedeix a la Societat Musical d’Algemesí pel treball realitzat per la banda de música al llarg de 175 anys a favor de la música i per ser una de les pioneres de la Comunitat Valenciana, amb el que això comporta per a la conservació i dignificació del patrimoni cultural valencià i la difusió del nom d’Algemesí. A més, es valora la seua actitud positiva a l’hora de col•laborar en tots els actes que es proposen i la important tasca que ha dut a terme en l’ensenyament musical dels jóvens de la ciutat.

El guardó d’honor és una distinció que atorga l’Ajuntament d’Algemesí anualment com a homenatge a una persona i a un col•lectiu en reconeixement a la seua trajectòria cívica, intel•lectual o per les qualitats personals, morals o exemplars que té la persona o entitat.

Per altra part, Maria Vendrell Ferrís se li otorga al Guardó a títol individual  per la seua labor de dedicació altruista a tots els algemesinencs en l’organització, participació i direcció de diversos grups lúdics i teatrals, així com la seua presència en centres assistencials sempre que se li ha requerit. També es valora la seua participació constant en actes benèfics i, sobretot, per introduir en li món de la Festa de la Mare de Déu de la Salut a moltes generacions de xiquets com a mestra del ball dels Pastoretes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here