Els sanitaris de la Ribera s’han concentrat hui de nou contra el decret del Consell

1
273


Els treballadors i treballadores s’han concentra hui a les portes dels centres sanitaris de la Ribera de 10 a 11 del matí. Els mateixos han anat rellevant- se aprofitant el temps de l’esmorzar. La participació ha segut nombrosa en tots els centres de la comarca. Estes concentracions son en defensa de la sanitat pública i en contra de retalls com els publicats en alguns mitjans de comunicació amb més de 300 mesures que son una agressió a la qualitat assistencial que reben i a la que tenen dret els ciutadans i ciutadanes.

“No a les retallades dels serveis públics. Depuració de responsabilitats en el Consell”

Tenim una sanitat publica que és de les millors del món i el Consell esta acabant amb ella retallant els serveis públics per a intentar tapar el forat del gran deute que tenim a la Comunitat Valenciana conseqüència de la mala gestió i balafiament del govern autonòmic en els últims anys.

Vos adjuntem fotos de les concentracions a l´Hospital de la Ribera,Centre de Salut I Alzira, Centre Salut Publica  i al C.S. Alberic.

Comunicat de la Secció Sindical de CCOO Sanitat Departament de la Ribera

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here