Una plaça sense mercat i un pàrquing sense entrada / PSOE Algemesí

0
562

La visita de la Consellera d’Infraestructures a Algemesí ha servit per a evidenciar, una vegada més, la malaptesa de l’Alcalde i Regidor d’Urbanisme Vicente Ramón García. Després de quatre anys i miG en el govern García Mont se supera a si mateix en anunciar que els aparcaments de la plaça del Mercat es posaran en funcionament en 2 o 3 setmanes tot i sabent que el pàrquing no té entrada.

La portaveu socialista d’Algemesí, Marta Trenzano, ha assegurat que “ens sembla una presa de pel que l’alcalde, en un pèssim intent de traure pit davant la Consellera, ens diga als ciutadans que les obres estaran llestes al febrer quan és conscient que no s’ha fet una entrada que permeta l’accés de vehicles al subterrani”.

El PP va prometre un mercat gratis arran de terra i 6 milions d’euros després tenim un pàrquing sense entrada

Açò es deu, segons ha pogut saber el grup socialista, al fet que en la zona del carrer Lluís Vives, on està projectada l’entrada al pàrquing, existeixen caixes de proveïment energètic que pertanyen a Iberdrola qui no hauria donat el seu consentiment perquè foren retirades.

Trenzano ha declarat que “aquests problemes no haurien de produir-se en una obra de tal magnitud i que ha costat tants diners. És l’obra faraònica de l’alcalde que, a l’inrevés que els egipcis, ha construït una eixida de la qual serà la seua tomba política però no ha construït cap entrada”.

“Primer eren tres plantes, després dos, primer anava a ser gratis, després ha costat 6 milions d’euros i ara que sembl ava que arribàvem al final es comet un error descomunal que no té excusa ni explicació i que, segurament, costarà encara més diners esmenar-ho” ha manifestat la portaveu socialista.

Pitjor impossible!

Marta Trenzano veu en l’alcalde a un pèssim gestor: “la gestió de García Mont al capdavant d’urbanisme retrata a un governant amb molt poques llums. El llegat que ens deixa és deplorable: tala els millors arbres d’un parc emblemàtic, el Salvador Castell, per a omplir-ho de ciment; destrueix un mercat històric, tradicional i únic per a fer un aparcament sense entrada; pretén eximir als constructors de fer places de garatge en nous edificis per a endossar als ciutadans els garatges del Mercat sense importar-li la distància ni la seua comoditat; construeix un edifici nou per a les dependències de la Policia Local que era innecessari i amb açò aparta els serveis del centre als afores; puja el preu de les vivendes VPO finalitzades en l’etapa socialista i no aconsegueix vendre’n ni una; renúncia a una residència per a majors gratuïta fruit de l’acord amb Ferrobús; en plena campanya electoral ens promet l’ampliació del Centre de Salut, no solament no ho va a fer perquè ni ell ni la Generalitat tenen diners, sinó que damunt consenteix la reducció de personal deixant-nos amb un sol metge de guàrdia a la nit…”

A García Mont encara li queden tres anys i mig per davant per a seguir demostrant-nos les seues habilitats a costa de convertir Algemesí en un poble gris ple de ciment, sense plans d’ocupació, sense zones verdes, amb una atenció sanitària deficitària i amb un futur incert.

PSPV-PSOE d’Algemesí

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here