Les obres de les dos piscines de Sueca estan «paralitzades pels impagaments» del Pla Confiança

1
273

A causa de les nombroses preguntes que estan realitzant en les últimes setmanes els ciutadans del municipi, l’Ajuntament de Sueca vol informar de la situació en què es troben les obres de remodelació de la piscina coberta, així com les de construcció de la nova piscina descoberta. Els dos projectes, iniciats el passat mes de maig, anaven a realitzar-se gràcies a les subvencions de la Generalitat Valenciana, a través del Pla Confiança. Per a això, les empreses encarregades de les obres havien d’enviar mensualment les certificacions sobre els treballs realitzats per a, una vegada valorats i verificats per un tècnic municipal, i aprovats per l’Ajuntament, enviar-se a la Conselleria perquè realitzara els pagaments.

Des del Consistori s’han enviat a la Conselleria totes les certificacions rebudes fins al mes de novembre, data en què es van paralitzar les obres. L’Ajuntament lamenta esta situació, ja que la finalitat de realitzar estes obres era la de millorar el servei que es presta al ciutadà. Al produir-se esta paralització, i per tant vore’s minvat, molts usuaris estan optant per acudir a altres piscines pròximes, amb el consegüent perjuí per a les nostres  pròpies instal•lacions. Per a l’Ajuntament, la política del govern valencià està provocant l’afonament de moltes empreses que lluiten per la seua supervivència.

En l’actualitat, les dos empreses encarregades de les obres de les piscines s’han vist obligades a paralitzar-les davant la impossibilitat de continuar fent front als gastos ocasionats (materials, nòmines, etc.), ja que, des de l’inici, no han rebut cap pagament de la Conselleria. Esta situació resulta inviable, ja que els dos pressupostos són prou elevats i les empreses no els poden suportar.

En un principi, les dos van intentar per mitjà de pròrrogues o la disminució del ritme del treball fer front a la situació, però al prolongar-se esta sense conéixer-se, de moment, quan podran rebre algun pagament de la Generalitat, s’han vist obligades a paralitzar les obres. L’Ajuntament ha conegut recentment la intenció de l’empresa encarregada de construir la piscina descoberta de suspendre definitivament l’obra.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here