La moció de censura d’Alberic «és imparable» mentre els tres regidors del PP afectats desconèixen l’expulsió del seu partit

9
385

Faustino Sala y Toño Carratalá en una roda de premsa del PP

El candidat a l’alcaldia d’Alberic, Toño Carratalà en la moció de censura presentada per 6 regidors del PP i 4 de Coalició Valenciana, ha assegurat a Riberaexpress que el partit no ha notificat la seua expulsió ni la dels seus dos companys, Benjamín Nogués i Francisco Bernal.

L’actual president de la gestora, Blay Albarracín és el que ha donat a conèixer l’expulsió dels tres regidors militants del PP que han signat la proposta de censura.

Segons Carratalà "l’expulsió d’un militant del partit sols la pot decidir el Comité de Drets i Garanties del PP nacional", una decissió que "porta un procés des que s’obri el corresponent expedient". A més la proposta d’expulsió ha de fer-la el Comité de Drets i Garanties provincial i després passar al regional que prèviament deuen escoltar els afectats, segons recullen els estatuts de partit popular. Però en este cas denunciens els afectats "s’han saltat tots els reglaments del partit".

Així el proper alcalde d’Alberic ha assegurat que "la moció de censura continua endavant ja és imparable" i per tant el proper divendres a les 12 del migdia Faustino Sala deurà entregar la vara de manament a Toño Carratalà.

9 Comentarios

 1. Que vergonya! i este home encara vol lluitar per quedarse, Faustino per favor, ja està bé i vesten a casa, que ja has fet prou mal al poble.

  • Como dice el refrán «aquellos lodos trajeron estos barros». Mi opinión personal es que el empecinamiento, tanto del Sr. Rafa Soler como de Valencia, para que Faustino encabezara la lista municipal en contra de lo elegido por la ejecutiva local, es debido a que posiblemente desde la legislatura de Carpi, de la cual formaba parte Faustino,se han cometido muchas «IRREGULARIDADES», sobre todo contables y con gastos de dificil justificación, los cuales podrían incurrir en un presunto delito de malversación de fondos públicos. Por lo tanto y ante el temor de que entrara otra persona diferente y levantara la alfombra se optó por la continuidad de la misma persona precisamente para evitar ésto. Por lo cual si estoy en lo cierto espero que el nuevo alcalde, Sr. Toño Carratalá, levante dicha alfombra y nos informe públicamente de lo que hay, y si prodede pues a la fiscalía. Les deseo suerte al nuevo equipo de gobierno y que luchen y trabajen por todo el pueblo. Manos a la obra que hay mucho que hacer.

 2. Estoy totalmente de acuerdo con Uno de Alberic mas que harto. Creo que esa es la razón de todo, y realmente espero que Toño y Javi levanten las alfombras.

 3. aci lo unic que esta clar que per la cadireta o el bastonet MATO… tots al carrer i gent nova i en ganes de treballar xq a base de tonto tu tonto jo no se fara res en la vida.

 4. Però estos ja son tots nous, no creus? no soc precisament votant de dretes, però estos me cauen bé, perque han ficat els «ous» en perdon damunt de la taula, i s’han enfrontat a la mafia que ens governaba durant molt de temps. Nomes puc que donarlis anims, i a lluitar que tenen molta feina, i als meus companys de partit que s’epspabilen en la oposicio que han fet el ridicul damunt recoltzant a Faustino, que vergonya xiquets.

 5. No confiaba massa en este grup pero pleno darrere pleno cada dia me agradaven mes, crec que per una vegada tinguem gent que parla clar, inclus reconec que alguns no me caien ni be, pero ara lo unic que lis dic que tiren de la manta que bona falta fa. I molta força al nou Alcalde, me agrada un alcalde jove per al nostre poble, avore si canvia ja la image dels nostres alcaldes.

 6. Lo que està clar es que el Sr. Soler en la seua sabiduria (ell sabrà perqué) ha aconseguit fer astelles el PP d’Alberic, teniem un partit, teniem una ejecutiva, presidenta, vocals, un partit com feia molts anys no hi havia (no dic que mai) i on es prenien les decisions votades i consensuades per la majoria, cosa que pareix ser que en el PP de Valencia no coneixen. Pues bé arriba el senyoret de la Pobla i mos diu a tots el que hem de fer i aixina li van les coses. Lo que ja se sap de segur es que el PP no guanyarà les pròximes (al temps). Menut pastís Sr. Soler o millor dit MENUT PANQUEMAO!!!!

 7. Mare santa! Quina por fa Alberic… Què hi ha darrere? Crec que el senyor Carratalá no encapçalava la llista o si? Estava clar el que pretenia des del principi, o ja sel’ls ha oblidat a la executiva d’abans?
  Per cert, podrien aprofitar tots per estudiar un poquet i anar fent els cursos de valencià… si més no per a no fer faltes! Inclòs el senyor Toño que de funcionari res de res! Només falta que siga l’únic poble on governa CVa (partit que ja ni existeix) jeje!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here