Marina Villanueva Linares rep la banda com a Fallera Major de Benifaió 2012

0
351

Marina Villanueva rep la banda

L’alcaldessa Amparo Arcís destaca en el seu discurs que a pesar de la crisi «posem al servici de les comissions totes les infraestructures municipals»

El món faller de Benifaió re va reunir divendres passat en la Cambra Agrària de Benifaió per a presenciar l’acte d’imposició de banda a la nova Fallera Major de Benifaió 2012, Marina Villanueva Linares.

La jove fallera, que a més ostenta el càrrec de reina de les Festes 2011, s’encarregarà així de representar al món faller deixant de costat les obligacions del seu càrrec festiu fins a l’arribada de les festes patronals en el mes d’agost.

Va ser un acte íntim i emotiu. Les Falleres Majors 2011 Sonia Domingo Campos i Belén Hervás Sanz van oferir de forma conjunta unes paraules de despedida al món faller de Benifaió. «No podem estar tristes perquè deixem arrere un any ple d’emocions, alegries, actes i molts moments viscuts les dos juntes», van destacar ambdós representants en les seues paraules moments abans de dir adéu al seu regnat.

Després de la despedida va arribar el moment del rebent. Marina va pujar a l’escenari junt amb els aplaudiments dels fallers i falleres de Benifaió. Va rebre com és tradicional, junt amb la banda i el pergamí, la joia amb l’escut de junta local fallera que lluïxen totes les Falleres Majors del municipi en els actes oficials.
Ja com a màxima representant 2012, Marina va voler transmetre als assistents a l’acte que si bé representa dos càrrecs el reina i fallera major «vull que es veja com una contribució perquè la festa continue, des del mes pur altruisme per esta banda. M’oferisc al càrrec amb total dedicació i orgull de representar a més a les falles 2012 de Benifaió».

La crisi present en el discurs oficial

L’alcaldessa de Benifaió i al mateix temps presidenta nata de la junta local Amparo Arcís va voler deixar clar en el seu discurs oficial que la crisi «ens obliga a retallar en molts aspectes i de forma més notable en la festa fallera» Arcís va parlar que a pesar d’esta situació «totes les nostres infraestructures estan al vostre servici, des del centre cultural fins a la coordinació de la policia en actes fallers, el muntatge de l’ofrena i el control de les cremaes amb dispositius especials».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here