L’Alcúdia fica en marxa el bus urbà per al Centre de Salut

1
268

Parada del bus

És una nova iniciativa totalment gratuïta i ha començat a funcionar dilluns 16 de gener. Es tracta d’un servei adreçat principalment a gent major o amb problemes de mobilitat, aprofitant l’autobús que ja fa el servei a l’Hospital de la Ribera.

L’Ajuntament ha acordat posar en marxa este nou servei de transport regular de persones al Centre de Salut, amb la intenció de facilitar el desplaçament dels veïns i veïnes amb més problemes de mobilitat i al mateix temps alliberar als familiars dels quals depenen per a transportar-los. Sempre és important optimitzar els mitjans, però en estos temps de dificultats econòmiques encara ho és molt més, – afirma l’alcalde, Robert Martínez– i des de l’Ajuntament hem pensat que amb unes xicotetes modificacions podem traure-li més partit a l’autobús i beneficiar l’atenció en salut d’aquells que més ho necessiten”

El funcionament és senzill, s’optimitzen els viatges del mateix autobús que ja realitza el servei a l’Hospital de la Ribera, de manera que ara té dues noves parades al Centre de Salut del poble, una a l’anada a l’Hospital i una altra a la tornada. Com que este autobús ja tenia cinc parades dins del nucli urbà de l’Alcúdia, els veïns de qualsevol carrer del poble tenen una parada a prop per a poder anar al centre de salut sense haver de dependre de familiars o de transport privat.

Recorregut del bus

Tot i que qualsevol veí o veïna podrà utilitzar este servei, des de l’ajuntament recorden que tindran preferència aquelles persones que no tinguen alternatives per a desplaçar-se i patisquen limitacions, bé per l’edat bé per alguna malaltia.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here