La gota freda light descarrega 40 litres a l’Alcúdia 30 litres a Sueca i Algemesí i 20 a Carlet i Alzira

1
584

Alzira este migdia

La gota freda que ha passat per la comarca este inici de setmana ha sigut un tan light tot  i  que ha aconseguit aigüar les fogueres de Sant Antoni.

Així i gràcies a les dades facilitades a Riberaexpress pel meteoròleg, Jovi Esteve, podem fer un balanç de les pluges descarregades entre ahir i sobre tot la passada nit en la que la tempesta ha estat acompanyada de fort aparell elèctric.

L’ Alcúdia amb 40 litres, Algemesí amb 32, Sumacàrcer amb 31 i Sueca amb 30 litres per m2 han sigut les poblacions més afectades o beneficiades per l’aigüa caiguda. Uns arruixats que han deixat 22 litres a Benifaió i Almussafes, 20 litres a Carlet i Alzira, 17 a Carcaixent i 15,5 litre per m2 a Cullera.  El camp i els acuífers ho han agraït davant la sequera que arrossega la comarca des de fa un bon grapat de mesos.

A migdia de hui ja s’han deixat veure les primeres ullades de sol i tot i que encara hi haurà nuvolositat al llarg de la vesprada, l’oratge escamparà demà, definitivament, per a que el sol lluixca durant el que resta de setmana segons les previsions que ens passa el reconegut meteoròleg d’Algemesí i col.laborador d’este diari digital.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here