La UNIÓ critica l’Ajuntament de Cullera per endarrerir el fanguejat de l’arròs

1
374

LA UNIÓ  de Llauradors critica que els arrossers de Cullera no hagen pogut entrar en els seus camps fins avui per a fer les tasques de fangueig, malgrat que el període de les tirades va concloure el passat dissabte.

Alguns propietaris afectats han transmès la seua queixa a LA UNIÓ perquè el passat dissabte de vesprada, data en la qual concloïen les tirades, no pogueren accedir a les seues terres en el vedat de Cullera.

Tradicionalment els caçadors tanquen l’accés fins l’última de les tirades i cap al migdia ja es permet el pas. No obstant això enguany, i de forma inesperada, es va impedir l’accés per a realitzar el fanguejat en els camps d’arròs, provocant malestar entre els arrossers pels perjudicis ocasionats.

LA UNIÓ es va posar immediatament en contacte amb l’Ajuntament de Cullera per a rebre explicacions al respecte i va aconseguir el compromís municipal de que no tornaria a produir-se esta mesura en anys vinents.

LA UNIÓ diu que amb fets com el denunciat es posa de manifest que des de determinats col·lectius i Administracions es pose per davant, una vegada més, l’exercici d’una activitat recreativa i lúdica front a les tasques agrícoles i que a més es faça sense el consentiment previ dels principals afectats com són els llauradors.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here