La bona cuina del Restuarant Camí Vell /Musaka

0
397

Avui el Restaurant Camí Vell d’Alzira ens ofereix l’exquisida recepta del Musaka:

INGREDIENTS:

3 Albergínies grans
3 Carbassons
2 Cebes
6 Carlotes
1 Pot Tomca fregitda
50g Mantega
50g Farina
c/s Llet
Opcional Carn picada

ELABORACIÓ:
• Pica finament la ceba i les carlotes sofregeix-les i afig la tomaca (carn picada)
• Talla l’albergínia i el carbassó en fines llàmines
• Daura-les lleugerament en una paella
• Fon la mantega en una paella afig la mantega
• Quan tingues una pasta homogènia afig la llet fins a tenir la consistència que t’agrade
• Munta les llàmines en un recipient per capes intercalant salsa de tomca
• Cobreix amb beixamel, formatge i hornea a 190ºC 20 min

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here