Cullera paga els excessos de Sanjuán /Opinió: Jordi Mayor

2
332

Sempre que comença un nou any ens plantegem noves metes i objectius. De ben segur que molts de vostés s’han posat nous reptes com ara portar una vida saludable fent més exercici i cuidant l’alimentació, sobretot després dels excessos en el menjar que solen fer-se al llarg del Nadal. Eixa situació personal de cadascú també es pot traslladar a la vida política municipal. Tot i que amb una diferència prou significativa perquè a l’Ajuntament de Cullera sembla que els excessos no són només els de Nadal, sinó que venim patint-los des de fa molts anys i ara són els ciutadans d’a peu els qui paguem les seues conseqüències d’eixa fartera que ha arribat a la seua fi de molt mala manera.

No ho diguem els socialistes, ho diuen les estadístiques i la realitat del dia a dia, el que vostés poden viure i patir. El nostre Ajuntament se situa al capdavant dels pitjors resultats econòmics: tenim més paro que la mitjana autonòmica i nacional, arrosseguem un deute astronòmic que fa que moltes empreses hagen deixat de pagar als seus treballadors, ara ens veiem castigats per les mesures del govern central de Rajoy –pujada de l’IBI, IRPF, etc-. i seguim sense un pla de sanejament econòmic que ens traga d’esta situació insostenible.

El nostre poble, les nostres famílies, viuen un drama social. Darrerament ens hem trobat amb els casos dels treballadors de la residència de la tercera edat i el dels treballadors de l’empresa de recollida del fem i de neteja dels edificis públics, els quals han deixat de cobrar les nòmines perquè l’Ajuntament no paga a les seues empreses.

Esta situació, lluny de solucionar-se, s’agreuja dia a dia per la falta de solucions que deuria posar el nostre alcalde i els seus regidors. Tenim un govern local paralitzat que des de les darreres eleccions encara no ha pres CAP mesura econòmica de calat ni per a crear ocupació ni per a pagar el que deu. Continuem amb un pressupost prorrogat des de l’any 2009, amb un pròrroga il•legal a l’empresa de recollida del fem i mentre les factures impagades als proveïdors continuen amuntegant-se en l’ajuntament.

A cap ciutadà se li escapa que tenim un Ajuntament amb una greu malaltia, que els Socialistes de Cullera portem molt de temps denunciant i l’equip de govern, moltes vegades, ha qualificat de alarmista i d’estar lluny de la realitat. Ara, el dia a dia demostra que nosaltres teníem raó. Sanjuán va mentir i enganyar a tots els cullerencs per tal de tapar la seua mala gestió i guanyar les eleccions prometent coses que sabia que no podia fer.

Per tant, front a esta situació d’emergència sols ens queda una cosa: saber quin és el tractament que per al malalt. I sembla que els responsables d’aplicar-lo no ho tenen massa clar ni saben com arreglar el desastre que ells han provocat. Ja sabem el que han fet la resta de les administracions: retallades i més retallades que tracten d’amagar la ineficàcia en la gestió i que molt al nostre pesar sabem que a Cullera també van a arribar.

S’ha acabat el temps de les excuses per al senyor Sanjuán i és hora de  que es pose en marxa. La nostra voluntat d’arribar a acords i d’ajudar en tot este procés continua en peu, però l’opacitat i la falta de predisposició per a assentar-se a raonar totes les mesures és absolutament nul•la per part del senyor alcalde i els seu equip de govern. Encara estem a l’espera de que ens criden.

Però volem deixar una cosa ben clara: que no esperen que aplaudim totes les mesures que prenguen –si ho fan- sense més, ja que totes elles, les que siguen, el poble ha de saber que són com a conseqüència de la nefasta gestió econòmica del govern de Sanjuán durant tots estos anys, una etapa marcada pel despilfarro i els sobrecostos. Una panxada de mala gestió que ells no patixen perquè tenen el seu càrrec ben assegurat, però que el ciutadà normal d’este poble ara va a pagar-la molt cara.

Jordi Mayor. Portaveu del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Cullera

2 Comentarios

  1. Jordi, benvingut a la gran família de Riberaexpress i moltes gràcies per la teua aportació. Salut!!!

  2. ¡El día que salga toda la «basura» que hay en el Ayuntamiento de Cullera a la calle, lo de Marbella parecerá un juego de niños!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here