EU-Algemesí denuncia que els edils de la Comisió de Govern cobren més de 75 euros i el PP diu que es mentida

0
511

Cada Junta de Govern ens consta a les arques municipals un total de 450 €, i des de que governa el Partit Popular hem passat de una mitjana de 44 juntes a l’any a 48 – 49.

Pere Blanco, portaveu del grup municipal d’Esquerra Unida d’Algemesí revisant les actes de les Juntes de Govern ha detectat que el primer plenari de l’any 2012 va durar escassament 15 minuts, per els cadascun dels regidors que la composen percebran més de 75 €, un total de 450 €, i tant sols es tractaren 2 punts a l’ordre del dia, el primer per donar compte i informar i el segon per tracta una llicencia d’obres. Per a Pere Blanco és una bona forma de començar l’any 2012 en la que molts dels nostres veïns tindran seriosos problemes per conservar la feina. Per a Pere Blanco ‘és del tot immoral i una poca vergonya aquest tipus d’actituds, que buiden les arques municipals’.

Per altra part i moguts per aquest fet el grup Municipal d’EU ha revisat les actes de les Juntes de Govern des de que governa el PP, detectant que la seua durada en escasses ocasions superen els 30 minuts, i hem comparat amb les actes de la legislatura anterior que tenien una durada de prop de 90 minuts. Pere Blanco també ha manifestat que ‘ens crida l’atenció que des de l’entrada del Popular Popular hem passat de d’una mitjana de 43-44 Juntes a l’any a 48-49, 5 o 6 juntes més que representen més de 10.000 € de percepcions’.

Si aquest fet és preocupant, per Esquerra Unida, encara és prou més preocupant la manca d’actes en les reunions de regidors delegats, on no consten les actes i no sabem la seua durada. Una junta que es potestativa de l’equip de govern i en la que el grup municipal d’EU s’ha manifestat en distintes ocasions per eliminar-la, almenys en temps de crisi.

Comunicat d’EU Algemesí

El equipo de Gobierno que EU continúa mintiendo y que los ediles cobran 70 euros

Desde el equipo de gobierno afirmamos que Esquerra Unida continúa mintiendo e intentando engañar a los ciudadanos de Algemesí cambiando las cantidades y los números a su antojo. Afirman que se cobra 75 euros cuando la cantidad asignada por asistencia a la junta es de 70 euros, la misma cantidad que se cobra por los plenos.

También mienten cuando dicen que había dos puntos en el orden del día cuando en realidad eran 5 puntos, aunque como se trata de la primera del año suele ser más corta de lo habitual por coincidir con las fiestas de Navidad. El Ayuntamiento de Algemesí está obligado por ley a hacer un pleno mensual y una junta de gobierno semanal.

Desde el equipo de gobierno lamentamos las pocas luces de EU porque a lo único que opta es a mentir de forma continuada y dejan de lado hacer una oposición constructiva por lo que su aportación al gobierno municipal es un cero a la izquierda y nunca mejor dicho porque están a la izquierda y a oscuras. Quisiéramos que planteasen alguna vez propuestas concretas para salir lo antes posible de esta situación de crisis y mejorar nuestra población.


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here