El Gandia i el Catarroja volen al davanter de l’Alzira Alex Cortell

0
459

El jugador de la UD Alzira, Alex Cortell, ha rebut dos ofertes per canviar d’aires este hivern, concretament les del Gandia que juga en la Segona divisió B i la del Catarroja rival dels blaugranes en el grup VI de la Tercera Divisió en la lluita per l’ascens.

Sembla que l’oferta del conjunt de l’Horta està descartada però el davanter centre alzireny dubta si quedar-se a la capital de la Ribera o eixir cap a la capital de la Safor.

Cortell ha anotat en el que va de lliga 12 gols, el darrer el passat diumenge davant el Borriol, essent superat només per jugador del Llevant B, Royo amb 17 gols i pel davanter del Borriol, Ruben Fonte amb 14.

Vicent Cucarella 

Àlex Cortell

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here