El grup valencià Autòmats ompli el Metro d’Alzira en el concert dedicat a Mai Hidalgo

1
605

Els Autòmats anit en la sala Metro d'Alzira
Mai Hidalgo amb dos Autòmats a les portes de Metro

Són joves emprenedors que s’han obert un camí en la música pop Indie valenciana. Ells són Autòmats, grup de set músics professionals de la música provinents de la Ribera, la Safor i la Vall d’Albaida que, anit, actuaren a la nova sala Metro d’Alzira.

La musa i amfitriona del concert, Mai Hidalgo, no cabia de goig en veure el seu local ple de gom a gom davant «l’autèntic espectacle» donat pels seus amics Autòmats. A Mai se li enllumenà el rostre en escoltar la dedicatòria de la cançò, L’era Aquari, que li feia tot el grup davant l’aplaudiment dels joves espectadors.

Com reconeixia Miquel Herrero, compositor, cooproductor i cantat d’aquest grup, «la simbiosi entre Autòmats i Mai Hidalgo (responsable de Metro) ha fet possible aquesta actuació». Herrero explicava a Riberaexpress que «hi ha una crisi econòmica brutal però nosaltres com a joves l’hem de combatre amb idees i amb projectes, així Autòmats o la genial idea de la tenda de Mai Hidalgo amb Metro poden servir d’exemple per animar a la gent».

Així, Jacobo Ferrer (bateria), Andrés Ferrer (teclats-piano), Borja Ferrer (sintetitzador), Nacho Vaquer (guitarra), Carles Mondrià (baix), Santi Enguix (guitarra) i Miquel Herrero (veus-guitarra) presentaren a Metro el seu segon disc «Les revelacions microscòpiques», un disc que en la seua versió original es va gravar juntament amb 40 músics de la Banda de Beniatjar.

«Nosaltres cantem un pop eclèctic en valencià, podriem cantar en anglès, però nosaltres pensem en valencià, sentim en valencià, parlem valencià i composem en valencià», explicava Miquel Herrero mentre muntava a Metro l’escenari al costat del dissenyador Neme Jiménez.

El grup va nàixer en 2009 i ja són una realitat en el panorama musical. El seu primer disc va ser «Cançons en blanc i negre».

VIDEOCLIP DELS AUTOMATS:

http://www.youtube.com/watch?v=m_FRz62lzak

Riberaexpress

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here