L’Aleví A del Ciutat d’Alzira lidera el seu grup i passa a semifinals de la Copa Federació

1
340
L'Aleví A en la presentació de l'escola

L’Aleví A del Ciutat d’Alzira està fent una completíssima temporada avalada pel seu lideratge en el grup D de la seua categoria i per la recent classificació per a les semifinals de la II Copa Federació que està dispuntant-se a les instal.lacions de l’escola El Planter de Puçol.

El passat cap de setmana començà la seua participació en la Copa Federació classificant-se primer del seu grup, gràcies a l’empat a 1 gol davant el Paterna i a la golejada aconseguida contra el Faura per 7 gols a 0.

En octaus de final va derrotar el FB Sagunt per 4 gols a 2, mentre en quarts golejava per 4 gols a 1 el Teresianas-Torrent. En este últim encontre causà admiració el gol anotat per Álvaro davant la seua semblança al ja famós de Zidane en una final de la Champion Ligue.Així l’equip que entrenen, Jose i Raúl, disputarà les semifinals d’esta competició allà pel mes d’abril.

En la lliga l’Aleví A del Ciutat d’Alzira encapçala el grup D de la categoria amb 27 punts després d’haver perdut un sol encontre i anotat un total de 83 gols. En la darrera jornada guanyaren, de forma contundent,  en Riola al Xúquer per 1 gol a 16.

1 Comentario

  1. crec que esta en una lliga que no li correspon i si es pensen que per guanyar tots els partits per golejada van a ser millor jugadors se estan equivocant per que despres els agarrara un equip del seu nivell i li ho explicara. La directiva haguera pogut dir que els posaren en la lliga E i aixina hagueren marcat mes gols,ay senyor cuanta mentira hi ha

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here