La falla Ana Sanchis celebrará este dissabte l’acte central del seu 50 aniversari

0
380

El proper dissabte 14 de gener celebrarem el nostre 50 aniversari al Gran Teatre d’Alzira en un acte central que començará a les 7 i mitja de la vesprada. 

A aquest acte assistiran nombroses Falleres Majors i presidents de la nostra comissió dels últims 50 anys i recollirem la nostra història i origens en les falles d’Alzira. Contarem amb la col·laboració de Mª Carmen Cano (Alzira Radio)  com a presentadora de l’acte, Bernat Climent que cantarà l’himne de la nostra comissió així com el regional i per últim Joan Cabanes (Pàrroc Sagrada Familia d’Alzira) com a mantenedor.  
També assistiran representacions de quasi totes les comissions falleres d’Alzira, nombroses autoritats com membres de Junta Local Fallera d’Alzira, nostra alcaldessa Dª Elena Bastidas i altres membres de l’ajuntament. 

Associació Cultural Falla Colònia Ana Sanchis

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here