EU de la Ribera s’ha concentrat contra el macroabocador per reclamar altres alternatives

0
194

 Militants i regidores i regidors d’Esquerra Unida del País Valencià en la comarca de la Ribera es van concentrar el passat dissabte, dia 7, en front de la planta de tractament de residus de Guadassuar. Aquest acte es tracta d’una protesta pel projecte del macroabocador que el Consorci Ribera-Valldigna i el seu president, el sr. Ribera, pretenen aprovar en el terme de Guadassuar. Una instal·lació que es vol portar a terme sense haver consensuat la seua implantació i que afectaria, sobretot, els municipis veïns de Massalavés i l’Alcúdia.

Per a EU de la Ribera del Xúquer calen altres polítiques i altres alternatives en matèria de residus. "Des de la nostra formació defensem un model basat en potenciar la recuperació, el reciclatge, la reutilització i apostar de forma decidida per la reducció en origen".

EU va anunciar la presentació de mocions en els ajuntaments de tota la comarca, i s’ha sumat a les reivindicacions ciutadanes. Des d’EU "creiem necessari obrir un debat sobre les formes de recollida de residus en les nostres ciutats, que s’han de basar en un model sostenible i basat en el consens i la implicació de totes les entitats riberenques".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here