Els professors del nou García Sanchiz elogien la lluminositat i tranquilitat del centre mentre els alumnes destaquen la grandària dels patis

2
360
Rafael Atienza directer del centre amb el claustre de professors
El pati dels majors
El pati dels menuts
Les aules són molt tranquiles i lluminoses

La tranquilitat, la llum i el paissatge és el que més ha cridat l’atenció als professors, als pares i als alumnes del centre públic Federico García Sanchiz en el dia de l’estrena de les noves instal.lacions educatives.

Mentre el professorat ha ressaltat davant Riberaexpress, molt especialmente l’ausència de soroll i les extraordinàries vistes, els alumnes es quedaven bocabadats davant els dos grans patis en els que jugaven este matí, a més del gimnàs, mancances que es deixaven notar en l’antic col.legi.

Encarna, la professora de sisé B, manifestava que els seus alumnes han estat «un poc alterats en positiu» al llarg del matí davant tantes novetats i afegix que l’ambient de tranquilitat i relaxació que hi ha al nou centre » a bon segur beneficiarà el rendiment escolar».

Alguns dels seus alumnes han destacat diversos aspectes del nou llar educatiu; així Carmen diferenciava entre el menut pati de les antigues instalacions «que envoltava les aules, als grans patis actuals». Mentre David s’ha fixat en el nou gimnàs del que careixien, a més «del colorit de les aules». Per la seua part Edgar anava més enllà i assenyalava que «este col.legi és més gran i està millor dotat» i a Isabella li agrada especialment la tranquilitat que es respira a les aules «en el d’abans hi havia molt de soroll i era difícil escoltar a la mestra». Tot té la seua pega perquè, a partir de hui, ja tenen menys escuses per no obtindre bones notes.

Falten porteries de futbol i cistelles de bàsquet

Però amb tant d’elogi als xiquets i xiquetes d’esta classe no s’els ha passat per alt que «als patis falten les porteries de futbol i les cistelles de bàsquet», una reivindicació que aprofiten per fer mitjançant este diari digital.

Per al director del centre, Rafael Atienza, ha sigut un dia esgotador, tots el buscaven per resoldre les pegues pròpies de l’estrena d’unes instal-lacions; des de les cuineres, fins els professors, pares, i alumnes. Tot i això no li ha perdut la cara al repte, reconeguent la dificultat «d’ajustar el funcionament intern a les característiques del nou centre».

Però lluny de lamentar-se ha volgut resaltar els beneficis; «el primer advantatge és la ubicació que ens ha donat molta traquilitat, en l’anterior hi havia molt de trànsit», altre «és l’amabilitat visual de l’entorn en sustituir els edificis pels tarongers i la muntanya».

I llógicament el que suposa estrenar unes instal.lacions quan abans dels nadals impartien el magisteri en un edifici cincuentenari.

La comunitat educativa del Federico García Sanchiz està format per un claustre de 20 professors, a més de per 3 unitats d’Infantil i 7 de Primària que totalitzen uns 250 escolars.

Riberaexpress

2 Comentarios

  1. soc una alumna de 6eB i estic molt contenta d´aber aribat aunque siga per poc de temps la escola nova,les seues instalacios i el seu gran pati. Espere que mos vaxa be a tot el alumnat i el profesorat

    ENHORABONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    BESETS!

  2. Soc una alumna de 6eB de primaria el colegi es molt gran i molt bonico, estic molt contenta de vore la escola nova, espere que a tots el agrade la escola nova. ADEU…

    Enhorabona a tots el mestres i als que han ajudat a que la escola nova siga tan bonica.

    BESETS!!!!!!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here