Els alumnes del Federico García Sanchiz d’Alzira estrenen este dilluns el nou col.legi

0
365
Les aules del nou centre ja estan preparades per a rebre als xiquets

La comunitat educativa del CEIP Federico García Sanchiz d’Alzira està d’enhorabona. I més encara per als alumnes als que els Reis d’Orient, de forma simbòlica, els han obsequiat amb un nou centre que estrenaran demà dilluns en la zona de l’Hort de Galvañón, un espai molt atractiu, ja que està al costat de la Muntanyeta del Salvador i amb unes instal.lacions modernes.

Ja està tot a punt perquè els alumnes entren a un nou col·legi espaiós i amb tots els avanços tecnològics i comoditats que suposa l’estrenar una nova instal·lació. Recordar que l’actual col·legi estava en la zona de J. Pau, i que en el seu moment va ser concebut per a residència d’estudiants i després es va adequar a col·legi, per lo que havia quedat obsolet.

Durant tot el Nadal professors i pares han portat a cap el trasllat del material que es va a utilitzar en el nou centre, sobretot expedients o pissarres magnètiques i un altre tipus de material.

A partir de demà professors i alumnes ja gaudiran d’aquest col·legi, i com no, continuaran amb l’aprenentatge, però també amb les activitats que realitzava en l’anterior centre, que ha portat al García Sanchiz a ser un centre modèlic pels premis a nivell col·lectiu i individual que ha rebut.

Aquest centre te una inversió de la Conselleria de 2,8 milions d’euros i el seu perfil educatiu contempla tres unitats d’educació Infantil, sis de Primària, menjador, jocs de pilota valenciana i habitatge per al conserge. En el seu dia, l’Ajuntament d’Alzira va cedir el solar a la Conselleria.

Àngela Mondéjar, una de les alumnes del centre, manifestà a Riberaexpress que estava «molt emocionada» amb el nou col·le, encara que «jo només podré gaudir-ho uns mesos perquè el pròxim curs estaré en l’institut, però és un passada estrenar un nou col·legi, l’altre s’hi havia quedat antic». De totes formes, Àngela va confesar que «tiraré de meyns l’antic col.le, jo m’ha criat allí»,

D’altra banda, ara falta saber a què destinarà l’Ajuntament d’Alzira el vell edifici, encara que ja es va apuntar que seria per a dependències municipals.

Fotos: CEIP Federico García Sanchiz

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here