Antonio López: «És necessaria la unitat dels hostelers alzirenys, de 350 establiments només som 18 en l’Associació Empresarial»

2
366
Antonio López

La unitat fa la força. Aquest clar missatge es el que ha volgut llançar Antonio López un dels membres de l’Associació Hostelera d’Alzira davant aquesta època de crisi que sacseja a aquest sector i a altres.

López, és també responsable i portaveu dels hostelers dins de l’Associació Empresarial d’Alzira i va lamentar a Riberaexpress que de "350 establiments hostelers de la ciutat, només hi haja 18 socis, així no es pot arribar a cap lloc".
El també responsable d’un dels millors restaurants de la Comunitat, Camí Vell, va posar com a exemple Cullera o Gandia "on tot el sector de l’hosteleria està unit, ací no sé el que passa, no sé si són enveges o manies".
També va assenyalar que des de l’Associació Empresarial d’Alzira es poden realitzar moltes activitats i ser una plataforma per a llançar reivindicacions.

Antonio López va recordar que fa alguns anys hi havia més unió e il.lusió, "fins i tot celebràvem el dia de la patrona, Santa Marta, amb una festa".

La problemàtica del tabac

El portaveu dels hostelers va analitzar per a Riberaexpress algun dels problemes del sector, i com no, el primer és la llei antitabac. López està d’acord en què cal respectar al no fumador, "però cal donar certa permissivitat per a les persones fumadores, sempre que no molesten al no fumador".
"En aquest restaurant- Camí Vell- vam fer una gran inversió, igual que uns altres perquè fumadors i no fumadors pogueren conviure, fins que va canviar la llei, encara que en restaurants com Camí Vell veig lògic que no es fume", va assenyalar.

Els més perjudicats, els bars

Però el problema "no ho tenim restuarants com Camí Vell, el problema són els bars, en aquests establiment sí que s’ha notat el que no es deixe fumar, ja que el client està poc de temps dintre del bar i té que anar al carrer a fumar, d’aquesta forma baixa el consum. Per aixó des del sector valencià de l’hostaleria "demanem que el nou Govern estudie mesurades i fórmules per a solucionar el problema, com per exemple deixar de fumar a partir de les 12 de la nit, les famoses peixeres, etc. López espera que el nou Govern suavitze la llei, encara que fa uns dies ja va anunciar que no l’anava a tocar.

Mentre aquest gran professional segueix amb els seus dos fills al capdavant de Camí Vell oferint als clients una qualitat selecta en els productes i que també s’ha acoplat als temps de crisi amb menús més assequibles, però sempre amb uns plats de gran qualitat.

Riberaexpress

2 Comentarios

  1. No conec cap restaurant de la categoria de Cami Vell en Europa que li preocupe el que no es fume en el seu restaurant, que li haja afectat això i que demane que es puga fumar, tot el contrari. La meua opinió és que hi ha que anar al restaurant a menjar i els vicis personals de cadascú que se’ls gaudeixca sols sense compartir-los gens.
    Per favor aquest tema ja és tercermundista. Prou tabac!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here