L’Alcúdia acomiada la segona Escoleta d’Hivern on han participat 55 xiquets del poble

0
382

Participants en l'Escoleta amb l'alcalde

Les vacances de Nadal sempre són una alegria per als més menuts i,freqüentment, un problema per a les famílies en què treballen els dos progenitors i no tenen cap familiar amb qui deixar els menuts durant l’horari laboral.

És per això que l’any passat, a instàncies de les AMPA de tots els col·legis d’infantil i primària del poble, es va encetar la iniciativa de fer una Escoleta d’Hivern per a les vacances de Nadal. L’Activitat la promouen les Associacions de Mares i Pares i l’organitza i patrocina l’Ajuntament, aprofitant durant els matins les instal·lacions de l’Espai Jove que de vesprada s’utilitzen per a la Ludoteca Municipal. D’esta manera, els xiquets i les xiquetes han pogut gaudir durant les vacances de jocs, tallers i activitats, supervisats per quatre monitors de temps lliure.

Les representants dels AMPA s’han mostrat molt contentes del resultat de l’Escoleta, que consideren una bona ajuda per a conciliar la vida laboral i familiar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here