Fete-UGT demanarà responsabilitats penals als governs de Camps per «malbaratar» fons públics

0
305
Guillermo Martí secretari general de Fete-UGT

El secretari general de Fete-UGT PV, Guillermo Martí, ha anunciat este dijous que el sindicat demanarà responsabilitats penals a l’expresident de la Generalitat valenciana i els seus diferents Governs per «malbaratament i incompetència en la gestió de fons públics», després que este dimecres el conseller d’Hisenda, José Manuel Vela, anunciara una retallada de 271 milions d’euros que afecta sobretot els funcionaris d’ensenyament i educació.

Així ho ha anunciat Martí en una roda de premsa a la seu del sindicat, en què ha qualificat la mesura presa pel Govern valencià com una «nova, contundent i greu agressió contra els treballadors de l’ensenyament de la Comunitat Valenciana».

Martí ha indicat que estudien prendre mesures «judicials i administratives contra els responsables de la fallida de la Generalitat valenciana». El sindicat té previst denunciar davant de la fiscalia anticorrupció i presentar «en el seu cas, una querella criminal contra els gestors polítics responsables d’haver portat a la bancarrota a la Comunitat Valenciana», al mateix temps que exigirà que «es tornen els diners públics indegudament gastats».

A més, des del sindicat s’han anunciat reunions per a la setmana que ve amb la resta d’agents socials i s’han anunciat mobilitzacions perquè, segons ha comentat, «amb les últimes mesures econòmiques no es pot permetre una rebaixa en la nòmina d’un 20 o 25%».

Europa Press

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here