La comarca s’encomana als Reis d’Orient perquè resolguen els problemes d’Occident

0
295

El Rei Melcior a l'Alcúdia

El Rei Gaspar

El bon oratge ha propiciat que milers de veïns de la Ribera es llançaren als carrers dels diferents municipis  per rebre els Mags d’Orient i demanar-los els seus consells per resoldre la crisi que estan patint els pobles d’ Occident.

A més de les consabudes cartes dels menuts demanant joguets tradicionals i moderns, els adults han fet a Melcior, Gaspar i Baltasar, de forma anònima, altres peticions més complicades de complaure.

Els empresaris, finançament, els sindicats que s’acaben les retallades en els drets i els sous, els treballadors conservar el seu lloc, els aturats, ocupació i tots en general una ràpida eixida de la crisi econòmica que s’arrossega des de fa més de tres anys.

Al menys, durant unes hores, s’han vist cares d’il.lusió i d’esperança en menuts i majors davant la

Cavalcada medieval de l'Alcúdia

desfilada dels Reis d’Orient que necessitaran de tota la seua màgia per orientar cap el bon bon camí als monarques, governs, mercats i entitats financeres d’Occident que fa temps van perdre de vista l’estrela del progrés i del benestar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here