Compromís per Alzira reclama mesures a l’aparcament en Tulell

0
235
L'aparcament de la Casa Blava

La zona de vianants enjardinada que hi ha davant de la Casa Blava està sent utilitzada com aparcament. En alguns moments del matí esta zona arriba a estar plena mentre, en l’avinguda Adrian Campos, els carrers de darrere i en els carrers adjacents, hi ha moltes places d’aparcament buides. Diem zona de vianants ja que en cap lloc s’especifica que siga zona habilitada per a aparcament i tampoc hi ha cap accés en la vorera que convide a ser utilitzada com a tal. De fet, la majoria dels vehicles accedeixen per la rampa del pas de vianants que hi ha un poc més abans.

I si és una zona de vianants integrada dins de l’espai de la Casa Blava, no s’entén que estiga ocupada de forma habitual per vehicles que poden destrossar i embrutar el ferm on desprès poden jugar xiquets, més si com hem dit, hi ha al mateix temps places per a aparcament lliures tant en l’avinguda com en la contornada dels centres educatius i esportius.

Parc ó aparcament

Només l’ocasional falta de places d’aparcament en la zona justificaria d’alguna manera esta utilització, però no és el cas, per la qual cosa no entenem que l’Ajuntament estiga permetent este abús que està convertint este parc en un aparcament del centre educatiu privat que hi ha al costat. De la mateixa manera se suposa què podrem aparcar damunt de les voreres o enmig de la Plaça Major?. Demanem a l’Ajuntament que aclarisca l’ús d’este espai i que, si és el cas, prenga les mesures pertinents: o prohibint el seu ús com a aparcament o declarant la zona com a ampliació encoberta de la Universitat.

Les fotos estan fetes a les 11 del matí, havent places buides en l’avinguda, en el pàrquing de la Universitat (seran només per al professors?) i al voltant del Col·legi Tirant lo Blanch i l’IES Tulell. Si hi ha una demanda de places d’aparcament en la zona veiem més raonable habilitar solars municipals que hi ha a prop fins que es prenga una decisió definitiva al respecte.

Jordi Sánchez

Compromís per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here