Bloc-Compromís de Carcaixent reitera la proposta de crear borses de treball

7
335

Paco Salom

Una vegada més, el grup municipal Bloc-Compromís demana a l’equip de govern (PP-PSD) la creació de borses de treball per a cobrir les vacants en els llocs que depenen de l’Ajuntament. És una petició que s’ha fet en reiterades ocasions per part dels regidors, i a la que l’equip de govern s’ha negat.

Segons el portaveu de Bloc-Compromís, Paco Salom: “No ens cansem d’exigir transparència en les contractacions, i la millor manera d’aconseguir-ho seria fent ús de borses de treball municipals. Si volem que els ciutadans confien en les institucions, és necessari acabar amb la discrecionalitat de les contractacions que venen fent-se en els últims anys. Qualsevol persona de Carcaixent ha d’estar segura que tots tenen les mateixes oportunitats a l’hora d’accedir a llocs de treball públics, els sous dels quals són a càrrec dels impostos de tots els habitants de la ciutat.

Són molts els qui demagògicament s’apunten a demanar regeneració democràtica, però a l’hora de la veritat actuen en sentit contrari, per exemple en matèria de contractació. Des de 2006 no es convoquen borses de treball, i les necessitats de personal es resolen amb decrets de contractació més o menys llargs.

L’única raó que se’ns dóna per a justificar la tria dels candidats és que ja han ocupat el lloc anteriorment i ja coneix la feina. Tal i com explica Salom: “És urgent crear les borses i no entenem molt bé quin problema té l’equip de govern PP-PSD a crear-les ja que, amb aquesta mesura, s’acabarien les acusacions d’enxufisme que solen acompanyar les contractacions. A més, no sols estaríem donant opció als usuaris de Serveis Socials a accedir a llocs públics de treball, sinó també a tots aquells que, tot i no haver acudit mai als Serveis Socials Municipals, travessen per situacions realment difícils per l’elevada taxa d’atur que suportem a Carcaixent”.

7 Comentarios

  1. Home, Paco, si els dixes sinse posar als amiguitos que els queda? Sobre tot a Juanito Alcalde, que esta compranse pocapoc la concejalia de les proximes eleccions que son cuatre añs mes chuplan del pot home !

  2. Pero si sou tots igual. Que prediqueu vosaltres de bones persones si estagent en l’oposicio no heu fet res, i per cert enxufats hi han en tots els llocs i de tots els partits perque del Bloc tambe hi han enxufats, que aneu de santets i sou igual que tots. Els politics d’aquest poble feu risa, mireu per la vostra butxaca i res mes. Ah i disimuleu mes perque no se el que pasa pero en les noticies que poseu vosaltres no hi han comentaris i es ficatr una noticia del PP o del Ajuntament i aneu astall pero si vosaltres formeu part del ajuntament xe.
    Pero be cadau que s’apanye

    • Molt be Bressol molt be,el yes we Pac tot es criticar i criticar i ell es igual o pitjor,que el tio cobra un sueldaso de la generalitat i encara arreplega algo de l’anjuntament,total per no fer res perque l’opocicio NO FA RES!!!!nomes que COBRAR I CRITICAR!!!!

    • Pero si lo que hay que hacer es empezar a quitar enchufados en Procarsa, Piscina, Ayuntamiento, Escola Taller y un largo etc., aparte de controlar TODO lo que se ha gastado en los últimos años y cotejarlo con el valor real de lo que vale, aparte de controlar si la cosa, o el bien adquirido, sigue en el sitio. Seguro que habrían muchas sorpresas y mucho despilfarro sin justificación. Ahora, eso sí, seguro que no aparecería ningún euro (en eso somos mejores magos que David Coperfield). Por cierto me han dicho que para poder pagar la extra a los funcionarios, y así no sacarle mas los colores a nuestra querida Alcaldesa en la prensa, han dejado de pagar las cotizaciones de los empleados municipales del mes de diciembre a la seguridad social. Vivir para ver. Al final tendrán que hacer una colecta con sombrero y todo los trabajadores del Ayuntamiento para poder llegar a fin de mes. Parece que los culpables de la crisis sean ellos ,eso es lo que quieren hacernos creer los politicos, pero todos sabemos quienes son los culpables de verdad (Banqueros, políticos, especuladores, etc.), pero los euros robados a los ciudadanos seguiran sin aparecer, que grandeza de país.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here