Els regidors de Compromís per Alzira visiten la fàbrica Eurocebollas per ser capdavantera a la ciutat

0
415

Els germans Alberola amb els regidors de Compromís

Després de l’aprovació en el darrer ple ordinari de novembre (30-11-11) de l’expedient de modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana, en referència a les Normes Urbanístiques del PGOU per poder reubicar la fàbrica d’Eurocebollas, els regidors de Compromís per Alzira, Carles Aranda, Adelaida Pau i Diego Gómez visitaren el passat dia 16 de desembre dita empresa, per arreplegar de primera mà tota la informació pertinent sobre la realitat d’aquesta important indústria.

Els propietaris de la fàbrica els germans Alberola, els guiaren per les instal·lacions de la carretera d’Alberic on pogueren observar el procés d’elaboració dels productes derivats de la ceba, que són utilitzats per a fer tot tipus de plats: elaborats, enllaunats, sucs, salats, dolços, etc.

Eurocebollas sense dubtes, és una empresa agroalimentària pionera al País Valencià i a Espanya amb una gran aposta per la innovació i desenvolupament tecnològic, i que malgrat els seues possibles desavantatges i malestars, ha continuat i continua essent una empresa puntera al capdavant del seu sector. És la personificació que la industria agroalimentària pot ser rendible.

A més a més, aquesta empresa fa una tasca prou important d’integració, respecte als seus treballadors i treballadores, donat que bona part de la seua plantilla són persones amb certes discapacitats.

Amb emprenedors com els germans Alberola es demostra que l’agricultura potser estiga en coma, però no està morta (tal com diu algun regidor municipal o alguns responsables de la nostra administració). Cal apostar clarament per la innovació tecnològica i la sostenibilitat de mitjans, per tal de fer productes de qualitat. Eurocebollas és l’exemple. Per tant, l’aposta que fem des de Compromís per Alzira és clara, la creació d’un Parc Tecnològic especialitzat en el sector agroalimentari, que junt a una extensió universitària pública amb estudis agropecuaris entre d’altres, puga revifar l’agricultura alzirenya i valenciana per a possibilitar un futur més esperançador.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here