José Villalba: «La insígnia d’or d’Alzira és un reconeiximent i un estímul per als 250 membres de l’Associació Empresarial»

0
425
Lloc triat pels empresaris per conectar Alzira amb l'AP-7

José Villalba rebrà, este divendres de mans de l’alcaldessa Elena Bastidas, la insígnia d’or de la ciutat atorgada per l’Ajuntament a l’Associació Empresarial d’Alzira que ell presideix. El dirigent empresarial alzireny ha manifestat que «este reconeiximent suposa un estímul per als 250 associats i perquè la directiva es reafirme en la línia traçada».

A més d’esta organització empresarial seran distingits l’associació AFARADEM junt el periodista Vicent Cucarella i el doctor Juan Avellana.

D’altra banda l’obertura del darrer tram de la autovia A-7 -barranc de la Batalla d’Alcoi- entre València i Alacant el passat 31 d’octubre ha provocat una disminució del tràfic de l’autopista AP-7, en un 14%, durant  el passat mes de novembre segons dades del Ministeri de Foment.

Esta sensible disminució en el trànsit de vehicles per l’autopista de la costa «afavorix la nostra petició de conectar Alzira amb l’AP-7» segons ha manifestat a Riberaexpress, el president de l’Associació Empresarial d’Alzira (AEA), José Villalba.

L’organització empresarial prepara, a hores d’ara, un avantprojecte per presentar davant el Ministeri de Foment el lloc concret de la futura conexió així com la repercusió que tindria sobre l’àrea d’Alzira tant económica com en número de vehicles. Els empresaris alzirenys consideren que la ubicació ideal per fer la conexió amb l’autovia davant la proximitat als polígons industrials de la capital de la Ribera és la carretera d’Albalat a uns 3 km del nucli urbà «per aprofitar el pas elevat actualment existent sobre l’AP-7».

Villalba no oculta que la situació de les empreses a la comarca de la Ribera és actualment «molt preocupant» i per millorar esta situació assegura que «fa falta la reforma laboral i mesures que incentiven la inversió», a més  que «les respectives administracions paguen el fort deute que tenen amb les empreses».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here