Sueca posarà en marxa un Pla d’Oci Alternatiu per a joves d’entre 12 a 17 anys

0
661

El Pla permetrà la creació d’una borsa de treball per a joves del municipi amb la titulació de monitor de temps lliure

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca, el Centre d’Informació Juvenil i el Consell de la Joventut oferiran, a partir de l’any que ve i durant tot 2012, un pla d’oci alternatiu per als joves del municipi a partir de 12 anys. Per a posar-ho en marxa es va a crear una borsa de treball per a joves amb titulació de monitor de temps lliure. També es valoraran altres titulacions relacionades amb el món de l’animació sociocultural i l’experiència en l’àmbit del temps lliure.

Tot aquell interessat podrà presentar el seu currículum a partir de demà, 28 de desembre, i fins a l’11 de gener, en el departament de Joventut de l’Ajuntament, de 8 a 14 hores, i en el Centre d’Informació Juvenil, ubicat en el Pavelló Cobert, de 17 a 20 hores. Les contractacions tindran caràcter temporal i l’horari de treball es limitarà a les vesprades-nits dels dissabtes.

“Amb este programa pretenem que els més menuts quan arriben a l’edat de l’adolescència, de 12 a 17 anys, tinguen una alternativa d’oci els caps de setmana, ja que en l’actualitat l’oferta es limita exclusivament a les discoteques del municipi. Amb l’objectiu d’augmentar l’oferta d’oci nocturn oferint altres vies de divertiment, la Regidoria d’Educació i Joventut, amb la col·laboració del Consell de la Joventut, ha elaborat este programa que inclourà, entre altres activitats, visites al cine, tallers o classes de ball”, ha assenyalat la regidora de Joventut, Raquel Tamarit.

Visita de l'alcalde a un Betlem

Sueca inaugura la XXXI edició de l’exposició tradicional de betlems

La mostra està organitzada per la confraria Nostra Senyora dels Dolors

Divendres passat 23, la confraria Nostra Senyora dels Dolores va inaugurar la XXXI edició de la tradicional exposició de betlems. A l’acte va assistir l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, qui va estar acompanyat per la presidenta de la confraria, Pepita Fayos.

L’Espai Moret de la sala d’exposicions Els Porxets acollirà esta interessant mostra fins al pròxim dia 6 de gener, en horari de 19 a 21 hores, en la qual els seus visitants, grans i xicotets, podran admirar la minuciositat i detall de les figures exposades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here