Sueca realitza el tradicional cant de nadales junt al betlem

0
302

Cant de Nadales

La plaça de l’Ajuntament va acollir, el passat dia 23 de desembre, el tradicional cant de nadales interpretats, junt al betlem, per diferents associacions i col·lectius de la ciutat, com el cor Veus de la Ribera, l’Associació Local Contra el Càncer, l’Associació Fibromialgia de Sueca, una representació de l’Associació de Donants de Sang, l’Associació de Dones Operades del Pit (ADOPS), etcètera.

A esta entranyable cita van acudir també l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Polítiques d’Igualtat, Mª José Sarrió; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; el regidor d’Acció Social, Joan Baldoví; la festera major, Rebeca Rubio, i la seua cort d’honor; i el president de la Junta Local Fallera, Vicent Iborra.

El cor de veus, en la seua immensa majoria dones, dirigit per Sari Miragall, va interpretar algunes de les nadales més populars. Al finalitzar, l’alcalde i la regidora de Polítiques d’Igualtat van ser invitats a participar també d’este festival de nadales que es realitza tots els anys junt al betlem instal·lat en la plaça de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here