El públic gaudeix de «L’Ocell de Foc» interpretat per la Societat Musical d’Alzira en un magnífic concert

0
381

La Banda de la Societat Musical d'Alzira al Concert de Nadal

Un altre concert, un altre «llenazo». La Societat Musical d’Alzira (SMA) ha tornat a demostrar el seu potencial musical i la seua capacitat de convocatòria en els dos últims concerts realitzats el passat dijous, el Reataule de Nadal, i el divendres, el Concert de Nadal que va estar a càrrec de la Banda Simfònica. En la vetlada del divendres, a les 8 de la vesprada la cua de gent arribava fins al Greco i per açò va tornar a omplir-se el coliseu alzireny per a gaudir de la seua banda en un concert molt especial, emotiu i espectacular.

La primera part, com ja és costum, va estar conduït per un director convidat alzireny, Vicent Cogollos, que actualment és el titular de la Banda Simfònica del Cercle Catòlic de Torrent.

Cogollos va demostrar la seua gran capacitat com a director dirigint a «la seua banda» i interpretant la «Obertura Festiva», de Shostakovich, «Los Madriles», de Asins Arbó, «Adiós Nonimo» i «Libertad Tango», de Piazzola i que va fer gaudir al públic.

Vicent Cogollos, director convidat

Abans de començar la segona part el president de la SMA, Juan Carlos Monerri va imposar a Laura Andrés la insígnia d’argent de la institució al cmplir 25 anys en la banda. També es van incorporar dos nous músics a la Banda de l’Escola d’Adults de la SMA, Bernat Colomer i Alfonso Oliver.

Els nous músics, Bernat Colomer i Alfonso Oliver

Un Ocell de Foc ple de «Fantasia»

Però el públic es va rendir de plaure d’escoltar bona música en la segona part que va dirigir el titular Àngel Crespo. Per a començar la Banda va interpretar «Trepak», de Tchaikovski, para continuara amb el plat fort de l’audició: «L’Ocell de Foc», de Stravinsky, un Ocell de Foc que va estar acompanyat per la projecció de les imatges de la pel·lícula «Fantasia», en un muntatge del músic Vicent Mondéjar i que va deixar sense alé al públic.

El president l'imposa a Laura Andrés l'Insígnia d'Argent de la SMA

La nota d’humor la va posar els components de la corda de percussió que en la interpretació de la nadala «Sleigh Ride» van eixir a l’escenari disfressats de rens, mentre els més de 120 músics de l’agrupació es van posar les bufandes típiques de Nadal.

El concert va acabar, com ja és tradicional, amb la interpretació del pasdoble «Societat Musical d’Alzira», de Pepe Grau, i la felicitació de Nadal dels músics, director, president, director convidat i el regidor de Festes.

L'Ocell de Foc amb les imatges de Fantasia

Xavier Pérez

Fotos: Paco Viñes

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here