UxV diu que la compra de Correus de Carcaixent per part del Consistori és un «desficaci»

37
579

Ana Calatayud (UxV)

La gestió de l’Ajuntament de Carcaixent és més que deficient

La compra de l’edifici de Correus és una mostra del desficaci de gestió de l’equip de govern del nostre Ajuntament

Units x Valéncia de Carcaixent denuncia que la compra de l’edifici de Correus per part de lAjuntament dels ingressos propis és, com a poc, una irresponsabilitat perque al mateix temps els proveïdors continuen sense cobrar o els funcionaris no han rebut la paga extra de Nadal, encara que l’equip de govern s’ha retractat del seu primer anunci i ara diu que les pagarà el día 23.

Com indica Ana Calatayud, regidora d’UNITS “La gestió de la compra de l’edifici de Correus és totalment demencial perque s’asumix de fons propis canviant diferents partides del pressupost municipal, quan l’equip de govern manté un deute de  3.000.000 d’euros aproximadament pedents de pagament als proveïdors de l’Ajuntament.”

“A banda del perjuí causat a proveïdors i funcionaris” continua explicant la regidora valencianista “la qüestió entenem que és més greu encara perque l’equip de govern destina uns diners que no té a comprar un edifici perque hauria de cobrar una subvenció de Conselleria d’Agricultura”

Efectivament, este projecte que, prové de 2009, ha patit almenys un parell de modificacions deixant despeses pel camí i dels 1.800.000 d’euros només s’han cobrat 423.000 corresponents a 2009.

Per a fer front a la despesa del primer pagament de la compra de l’edifici de Correus, es va haver d’aprovar una modificació de crèdits per transferència de crèdit per un import total de 199.901,27 €, disminuint gastos, entre altres de:

reparacions de vehicles de policia local (10.000 €), conservació i reparació d’edificis públics i infraestructures (30.000 €), conservació maquinària i instal·lacions públiques (7.144, 11 €), conservació maquinària i instal·lacions enllumenat (11.000 €), retribucions bàsiques vies públiques (17,340,49 €), retribucions complementàries vies públiques (24.664,94 €), contractes de prestació de servicis jardineria, agents nocturns i neteja viària (8.652,17 €, 3.852,17 € i 36.853,52 € respectivament)…

Per últim, Ana Calatayud ha manifestat que “per damunt de tot ens preocupa la situació dels funcionaris, i especialment dels proveïdors que són els que estan pagant esta irresponsabilitat”.

Comunicat de Units x València

37 Comentarios

 1. Ana, os apoyo sinceramente. Sois un partido absolutamente necesario en la Comunidad Valenciana. Os deseo lo mejor. Estás guapísima en la foto. Lo de Carcaixent, de locos.

 2. Senyora Calatayud, com vosté sap molt be, el cost total de les obres a executar dins del projecte de Correus entren dins de la subvenció del Ruralter concedida per la Conselleria d’Agricultura a l’Ajuntament de Carcaixent. Es a dir, que la subvenció del Ruralter cobreix la totalitat de les despeses del projecte de Correus, al qual l’Ajuntament de Carcaixent no va a destinar ni un euro.
  La modificació de crèdits que vosté indica, com vosté ja sap, es va fer per a que contablement el pressupost incloera una partida destinada al projecte i allò que l’Ajuntament pagarà amb recursos propis son les actuacions fetes al carrer Sant Antoni per connectar-lo amb el barri de la muntanyeta.
  Com ja li he dit en el comentari anterior, pot vosté repetir el contrari mil vegades, que mil una vegades li ho tornarem a explicar (“la letra, con sangre entra”).
  Finalment, com vosté també sap, eixa subvenció no pot aprofitar-se per a pagar ni als funcionaris, ni als laborals, ni als interins, ni als proveïdors. Vosté pot acceptar eixos 1.8 milions d’euros o tornar-los per a que altres pobles facen els seus projectes: el govern municipal ha decidit acceptar-los. Bon Nadal.

  • Sr. Opinador, a vostes «la letra no les entra ni con sangre». Les subvencions no están arrivant, ni del Consell ni del Govern Central, per tant necesariament els diners (liquit) han de eixir del Ajuntament, lo que provoca una falta de liquidez que fa que vostes no puguen pagar ni al personal funcionari ni als proveïdors. A mes, com voste diu els part del diners que «tenen que arrivar» ja han sigut gastats en la compra de la casa del C/ Sant Antoni i altres actuacions.
   No tenen altra intenció que enganyar a la gent, si jo pague una casa de una subvenció i despres en compre un altra i trac la primera de la subvenció, al final está clar que els diners de una o de altra els tindré que pagar de la meua butxaca.
   Per culpa de jugar en subvencions, entre altres coses, l’Ajuntament li deu a proveïdors mes de 3.000.000 d’euros, que cobrarán quan el Consell i el Govern pagen, en resum els autonoms i les pymes que no rebren financiació damunt han de financiar a les Administracions i molts d’ells tenen que tancar portes i despedir als treballadors, aço es la realitat, lo demes histories.

   • Està, per tant, d’acord amb el que jo he dit: que l’Ajuntament paga amb fons propis la primera part de les actuacions previstes per a l’apertura del carrer Sant Antoni.
    Completament d’acord amb vosté que és de vergonya que les subvencions concedides no apleguen. Estem pagant per evitar la quebra de la residència (proposa que no paguem?), de les escoles taller, els sous dels treballadors que hauria de pagar el SERVEF…és especialment això en que ens resta liquiditat. D’acord, inclús en que haurem de rebutjar algunes de les subvencions que vindran però que no sabem quan es podran pagar.
    Com vosté sap, si a l’Ajuntament li abonaren el que li deuen les administracions, les empreses i els particulars, no tindria problemes de tresoreria en molts mesos i podria pagar els proveïdors.
    Ja veu, estem d’acord en moltes i coses, mantenint el desacord en altres.

 3. Des que vaig vore lo de Correus tinc el dubte de

  Subvenció de la conselleria d’Agricultura -> Compra de l’edifici de Correus
  Anem a plantar tarongers dins o que?

  OPINADOR, tu que tot ho saps, respon-me sense escriure un article

  • A mi també hem sembla extyrany Xals però les ajudes del pla Ruralter inclouen projectes que han d’estar orientats a millora paisatjística, incloent actuacions en paisatje urbà com la que es proposa. Jo crec que la poca definició en els objectius d’estes subvencions i els projectes que poden incloure és una de les causes de tots problemes administratius que ha tingut el projecte.
   En poques paraules: ni els tècnics de la Conselleria son capaços d’aclarir-se del tot.

 4. Senyoreta JO-ANNA,ja voldria vorela jo al peu del canyó en estos temps tan durs que corren com alcaldessa de carcaixent,a vore si voste i el seu equip de govern serien capaç de fer-ho millor que l’equip actual…q els bous es veuen molt be desde la barrera….(aixo d voler vorela com alcaldessa ho deia en to ironic,clar està…)ni vosté mateix voldria ser-ho,es més facil criticar-ho tot ,no fer res i cobrar per anar de cuerpo presente als plenos,cobrar jau….

  • Sra. Phineas , es imposible que Rajoy lo haga peor que ZP igual que la Sra. Ana Calatayud sería imposible que lo hiciera tan mal como la Sra. Lola.

   En este Ayuntamiento existe tal nivel de desastre y de desgobierno , que nos es imposible pensar en algo positivo realizado por la Sra. Botella y , si usted es capaz de hacerlo , debe de estar abducida jaaaaaaaa jaaaaaaaaaa jaaaaaaaaa.

   Si usted tiene algún tipo de relación con nuestra actual Alcaldesa , por favor , le suplico que intermedie por todos los ciudadanos de Carcaixent y le suplique que SE VAYA YA , o al menos , que busque alguna/s personas que sepan gobernar en estos tiempos.

   La Sra. Botella no tiene ninguna excusa después de 12 años comandando el gobierno municipal.Hacerlo mejor que esta señora es muy fácil.La situación que tenemos es la consecuencia de sus años de gobierno , así que se ha merecido un » muy deficiente «.

   ¡¡¡¡ LOLA VETEEEEEEEEEEEE YAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
   ¡¡¡¡ NO NOS ………. MÁS !!!!
   ¡¡¡ TE PROMETO QUE NUNCA TE OLVIDAREMOS !!!

   TOC TOC TOC

 5. Mire jo no cobre de la’ajuntamnet , no soc de ningun partit, pero no hi ha que ser molt llestos per a saber com emprar els diners i quines son les prioritats de Carcaixent i si voste es d’aci no fa falta que jo li les diga ja que les pot veure de primera ma . Torne a repetir que lo de Correus es una verdadera animalada i q si la `pagaren de la seua butxaca no ho farien .Em dona igual si es subvencionat o si no lo que es una burrada ho es, sense mirar qui ho paga .
  Soc una persona que no m’agrada pensar mal pero de veres intente posar els pros i contra en una balança i» ni por esas » gastar un diners que no tenimj i no millorar res el que hi ha de veres que no se com es pot defensar.

  Sr Opinador tireli voste tot l’ambientador que vullga pot canviar de marca seguit seguit , pero aço fa un tufo que no s’aguanta

  • Es la seua opinió i jo la respecte. ¿La meua?. En resum: 30 anys per a llevar la gasolinera i obrir l’Avinguda (en execució i tot subvencionat). Ampliació d’un espai públic en la zona centre amb aparcaments públics (pròxima execució i tot subvencionat). Obertura del carrer Sant Antoni i connexió al barri de la Muntanyeta: primera actuació pagada amb uns 360.000 € de fons municipals.
   Jo hem mantinc en que s’ha fet be en no renunciar a eixa subvenció.

   • Sr. Opinador, ampliació d’un espai públic en la zona centre (que es una zona on no fa ninguna falta, perque hi han de sobra) SI, pero no enganye, aparcaments públics, NO, perque la Conselleria en el Plan Ruralter no ho permet.
    Al menys ja ha reconegut que la primera actuació en casa del carrer Sant Antoni per uns 360.000 € (que va ser pagada de fons del Ruralter, ara, i per a poder comprar Correos), se paga de fons municipals.
    Anem desembolicant el misteri.

    • Sra. Calatayud, jo sempre he reconegut que l’actuació del carrer Sant Antoni es paga amb fons propis i sempre he dit que la totalitat dels projectes de Correus i la apertura de l’avinguda Joan XXIII no costaran ni un euro al poble de Carcaixent perquè estan subvencionats. Pot rellegir-se tots els comentaris i ho comprovarà.
     Com vosté també sap, la finalitat principal del projecte de Correus es crear noves places d’aparcament en la zona centre, en un dels llocs on més falta fa perquè hi ha molt de comerç i molt poc lloc immediat per aparcar.
     El Ruralter sols subvenciona l’enderrocament de l’edifici i poc més que l’asfaltatge del solar. Evidentment eixes no son les places d’aparcaments que es proposa fer ja que esta actuació permet plantejar varies plantes d’aparcaments en profunditat, un projecte que ara no és viable però que ho serà.
     D’altra banda, oblida vosté comentar altra de les finalitats del projecte, com és la important revalorització que tindrà el solar municipal del Pes de la Fulla, una propietat municipal que incrementarà molt notablement el seu valor al passar a tindre molts més metres i quedar en primera línea de la nova plaça. Segons les primeres estimacions, sols esta revalorització ja superarà amplament la inversió inicial.
     Temps al temps; amb este projecte passarà igual que quan la compra dels terrenys de Renfe: 400.000 € per una nau coberta i 11.000 m2 d’un solar que ara és municipal, inclou 300 aparcaments públics i tota la nova imatge de la zona de l’estació (i varen dir que era car!).

     • Perdón por la expresión , pero , o este Sr. Opinador es » tonto » o lo parece , o se cree que los demás lo somos.

      En plena crisis del sector , tiene la osadía de hablarnos de revalorizaciones de suelo. Jaaaaaaa jaaaaaaaaaa jaaaaaaaaa

      Estoy empezando a sentir mucha vergüenza ajena con sus argumentos.Si quiere convencernos de que la compra del edificio de Correos es una inversión rentable , sobre todo en estos momentos , vaya usted pensando en decir algo que no consideremos tonterias, aunque dudo mucho que su imaginación de para tanto.
      TOC TOC TOC

      Por cierto , esa zona que se le compró a Renfe , ¿es esa que dedica a la realización de esa actividad tan interesante denominada » Botellón » y que reporta tantos beneficios a la vecindad ? ¿Verdad ?
      TOC TOC TOC
      O ¿es esa zona que utilizan los clientes de Renfe , o que está al servicio de Renfe para que pueda incrementar su clienetela ? Zona , por cierto , costeada con el dinero de los ciudadanos de Carcaixent y costeada en parte con recursos del Ruralter antes de que la Conselleria cambiara de opinión y pasara a ser costeada totalmente por los ciudadanos ( según afirma usted ) TOC TOC TOC

      Al final ¿ con que nos quedamos ? ¿ con la imagen de la zona de la estación ? Enhorabuena ,» ustedes si que saben » invertir el dinero público .TOC TOC TOC

   • sr opinador estem parlant de l’edifici de correus, pero si vol començar per quan es va fer el bar del parc vaja desampolsegant papers.
    Li torne a repetir que lo que es vol fer en correus no te ni cap ni peus , comprar un edifici , tirar-lo a terra , posar-lo a l’altra part del poble i tot per a que ?? per gastar uns diners que tenen subvenció .Es que no es poden demanar subvencions per fer coses en trellat ?
    No, es demana subvenció per «Ampliació d’un espai públic en la zona centre amb aparcaments publics» per:
    1.- Per anar a passejar al passeig???
    2.- Per deixar el cotxe i aixi anar caminant al nou edifici de correus ???
    3.-Per ser una zona de gran influencia de circulació la majot part del transit del poble passa per alli,???
    4.- Per que la despesa tan propia com subvencionada fara rentable la inversió ja que sera un parking de ???? places???
    5.- Per que primer el farem public i despres el privatitzarem, si algu ho fa clar.
    6.Per que posarem l’hora…???
    7.- Per benefici d’alguns veins influients , la més influient es l’alcadessa i per alli no viu per tan ???
    No de veritat que aço no hi ha per on agarrar-ho

    • Jo mateix , sólo conozo a dos personas que están satisfechas con la compra de ese edificio :
     1- El director regional de correos , que ha conseguido empalmar al MIA
     en plena decadencia del sector inmobilirio , un edificio con un precio
     pactado hace 2 años.Estos del equipo de gobierno me parece que
     no son muy espabilaos JAAAA JAAAA JAAAA

     2-A la Sra. Alcaldesa , pero no se explicarle el porqué.
     Supongo que algún dia lo descubriremos.Pero debe ser muy importante
     para ella , cuando ha sido capaz de pagar ese dineral en estos tiempos.

     ¡¡¡ Ahhhh , que se me olvidaba !!! , también al Sr. Opinador jaaaaaaaaaaaaa

    • Jo li trobe moltes agarraderes, per moltes de les raons que vosté exposa i per altres del meu comentari anterior que vosté no coneix ni, per tant, pot valorar. ¿Vol dir que no hi ha comerç en eixa zona?, ¿diu que no hi ha transit ni necessitat d’aparcament?, ¿es vosté de Carcaixent?…
     De veritat que a alguns de vostés, tampoc hi ha per on agarrar-los…

     • hi ha el mateix transit o meny que pot haver en la primera avinguda el mateix comerç o mes, i per aixo no es compra L’antic mercadona per fer un aparcament public , molt menys trafic que te la carretera i en igualtats de comerç i per aixo no es compren les dominiques i es fan aparacaments publics… podrien seguir pero efectivament cadascú porta l’aigua on li convé, el mal es que un parti de govern triat per la ciudatania no te la patent per fer lo que els done la gana i si de dins del partit no hi ha debat per veure que necessita Carcaixent millor que a l’altra es queden a casa o es dediquen a altra cosa.
      Sr opinador en este assumpte voste a lúnic que s’agarra es a un clau calent per que ninguna de les meues raons ho eren com voste sap , eren precisament falta de raons per fer lo que es vol fer.
      I si ,si soc i visc en Carcaixent per això m’importa el que es fa en el meu poble.
      Bons Nadals a tots es comentariste del foro

 6. Açi el que fa un tufo de por es l’opoció que hi ha…però com sen te que anar la senyora Lola si ningu sels que critica realment vol governar,l’unic que volen es estar a l’opocicio i cobrar,i el marró de la crisis q se´l menjen els del PP,o es que Carcaixent es l’unic poble endeutat de Valencia o Espanya…..crec q som simplement uno de tants….i senyor KAKO,el PP va guanyar les eleccions locas prou olgadament respecte als altres partits,com se`n te que anar LOLA,el poble es soberà….

  • Sra. Phineas , flaco favor está haciendo usted a Carcaixent apoyando a que la Sra. Lola se mantenga como alcaldesa.
   Esta señora a convertido a nuestro pueblo en el segundo más endeudado de la provincia y con diferencia del tercero ( es un caso excepcional de endeudamiento púplico).Y el pueblo que está por encima tiene mucho má poder de reacción y de desarrollo.

   La Sra. Lola apostó por un plan de desarrollo (futuro de Carcaixent ) basado únicamente en la construcción y eso , se ha ido al traste y tardará bastante en poder remontar.

   Resumiendo , ha convertido a su pueblo , en un pueblo pobre y eso no se nos olvidará.

   Lo único que ha sabido hacer bien la Sra. Lola desde que entró en el poder (en lo cual se ha especializado) es en conseguir subvenciones , pero lo penoso es que ahora no sabe como salir del embrollo en que nos ha metido.Su capacidad es muy limitada y con falta de recursos , se le va a ver el plumero.

   Por cierto , me encanta eso de » KAKO calla …….. » me hace sentir importante e influyente en este foro. TOC TOC TOC

   Le voy a hacer una predicción : » Lola morirá en manos de su propia gente » cuando ya no sea capaz de comprarla.

   Me voy , que tengo que Arrear juassss juasssss juassssssss

 7. Sr KAKO,se moblidava…..

  ¡¡¡¡¡¡KAKO CALLAAAAAAAAAAAAAA YAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

  ¡¡¡¡¡¡NO DIGAS MAS TONTERIAS YAAAAAAAAAAAAAA!!!

  ALE ALE ARREA…..

  • ¡¡¡¡ Ya he vuelto de arrear !!! juassssssss juassssssss juasssssssssss

   Como estamos en estas fechas tan señaladas , me he dado una vueltecita con ese burrito que todos los años se dirige a Belen , pero por aquellos lares la cosa también está bastante mareada , así que he preferido volver y , aunque la Sra. Lola me suba todos los impuestos y me mate a multas , casi que es preferible a que me caiga un misil en la cabeza.

   Sra. Phineas , feliz navidad de parte del KAKO ( » el de las tonterias » )

   • Jo mateix, efectivament, en els llocs que comentes hi ha més trànsit i més comerç però cap de les opcions que proposes son possibles. La opció de l’antic Mercadona és inviable perquè no seria subvencionable pel Ruralter i l’opció de les Dominiques és dos coses: absurda i impossible, ja que es un immoble catalogat i protegit (com és de sentit comú).
    Per a eixes 2 zones i parlant de sentit comú, son molt més raonables les opcions que es proposen des del govern municipal:
    -Per a l’actual carretera: deixar-la amb un sentit de circulació i guanyar aparcaments a una banda. Com veu, molt més barat i raonable que enderrocar les dominiques.
    -Per a les avingudes: situar un aparcament en la unitat 5 (sector per promoure, front a l’actual esglèssia de Sant Francesc fins Apotecari Bodí) i, si es volen més places, ocupar un carril d’Apotecari Bodí per aparcar en batería. Com veu, moltes més places i més barat que l’opció de Mercadona que proposa vosté.
    Les coses no son tan fàcils com vosté les pinta, ni tan disparatades com vosté creu. No obstant, respecte absolutament la seua opinió.
    Bon Nadal a vosté i a tots els participants del foro!.

    • Sr. Opinador, em preocupe cada vegada que senc parlar de la restricció del trànsit pel poble. Com pareix ser que vosté té la oportunitat de que l’escolten els que manen d’aquestes coses, pense que els podría sugerir la possibilitat d’estudiar millor els efectes col.laterals que podría causar sobre el comerç local el llevar trànsit de qualsevol carrer (en aquest cas «la carretera»), podría ser que per crear unes quantes places d’aparcament té que tancar algún comerç. A vore si per fer una gràcia li trauen un ull a algú.
     Em podràn dir que a l’antiga carretera no es pot aparcar, es de veres, però m’en he adonat que els cotxes paren un momentet damunt la vorera on es pot físicament o pujen dos rodes i compren als forns, al llumener o compren loteria, avisen el fontaner, miren unes ulleres, etc.
     Si lleven la meitat de trànsit d’aquesta important artèria de Carcaixent segur que tota aquesta gent ho nota, per a mal clar.
     Però be, si té que ser així, si no hi ha remei, sempre podrem anar a Eroski.

     • Sr. Preocupat, efectivament, qualsevol modificació del trànsit porta efectes col·laterals, també sobre el comerç local. Ara be, com perfectament indiquen els informes tècnics, conclourà vosté amb mi que, siga quina siga la nova ordenació, el volum total de trànsit serà el mateix i atenent que els vehicles que no circulen per un lloc ho faran per un altre, està clar que la afectació negativa que puga tindre per a un comerç o grup de comerços també pot ser positiva per a altre.
      Siga com siga, la nova ordenació haurà de fer-se en funció de les opinions dels tècnics experts en transit (o este tema serà com el futbol, que tots entenen i ho saben tot?) però també, estic d’acord amb vosté en qué s’haurà de considerar també les repercusions d’eixos canvis per al comerç i per a molts altres col·lectius (veïns, transport escolar, etc.). Al final, siga la que siga la nova ordenació, pareix clar que agradar a tots serà impossible, perquè alguns d’eixos col·lectius tenen interessos contraris. Al final, decidirà qui mana, que és a qui li toca decidir i esperem que ho faça amb el millor criteri.

 8. Després de fer la carretera d’un sol sentit… pasarà el que pinta ratlles de blau a l’altra vorera?,

  Queda algún altre illuminat amiguet que contractar per a denunciar amb la mateixa eficàcia que el que veus per tot arreu?

  es que hi ha molt…molt d’espai per a aparcar,previ pagament clar( no oblidem que parlem de Carcaixent,el bressol de l’ORA) , i d’on traurer els diners de les butxaques dels carcaixentins per a pagar els destrellats d’ una senyora rica de cuna, caprixosa com ninguna acostumada a tindrer tot el que vol ( i si no li costa de la seua butxaca millor que millor) que deuría d’anar fent-se l’anim de deixar de recalfar la cadira, i que al seu voltant no hi ha ningú amb els collons ni el trellat suficientrs per a dir-li que ja està bé de xorrades… que la situació d¡este poble ja sembla bastant ridícula… que no cobren ni funcionaris ni proveidors però si que hi ha per mariconades que ninguna falta fan.
  Feia temps que no entraba a ribera expres…veig que no m’he perdut res,continua el senyor opinador donant la murga amb la seua verborrea barata i enredant la veritat per a disimular que com a governant no sap on te la ma dreta.
  Continua publicant articles aquesta senyora i continúa anant a rebufo sempre de la mateixa, exprimint les noticies que les demés donen i fent seu el mèrit…amb un excés de sobrebia que no li va gens bé.

  L’únic que no coneixía era al senyor Kako… espere que no deixe d´’escriure, li he llegit moltes veritats i damunt em fa gràcia.

  A la mujer de orden ( o amiga intima de la sra Calatayud ) que santa Lucia et conserve la poca vista que et queda…per lo de guapísima ho dic.

  Feliç any nou a tots i que els reis porten molt de carbó al nostre equip de govern, no donen per a rés més.

  • Xe samorra, jo també coincidixc amb tu!. Açò continua poc més o menys igual: els quatre il·luminats de sempre als quals tot els pareix malament i quan més malament millor, i damunt els sap malament que els repliquen!.
   Però no passa res; ací tots tenim dret a opinar i el debat, amb respecte, sempre és enriquidor. Ens ha costat molts anys aconseguir que tots pugam opinar, llegir, publicar, pensar, parlar o escriure lliurement, així que ara anem a disfrutar-ho i al que no li agrade…que mire que fa!.

   • Sr. Opinador, si vosté es dels qui manen en aquest poble es per a posar-se a tremolar, com pot vosté dir tan a la lleugera com a justificació de la decisió que segurament ja tenen presa, que “la afectació negativa que puga tindre per a un comerç o grup de comerços també pot ser positiva per a altre”, això és d’una frivolitat que asusta al més pintat, sobre tot si, com diuen, lleven la meitat de trànsit de l’eix Santa Barbara, Marquesa de Montortal, Comandante Hernandez, Santa Ana que està ple de comerços, i el desvíen per Joanot Martorell que és una zona industrial i no hi ha cap comerç. Com es nota que vosté i la seva familia no depenen de que funcione o no un comerç, com es nota que vosté té la esquena coberta.
    L’altra justificació que vosté utilitza, que sempre utilitza com a argument infalible, son els informes dels tècnics. En aquest cas m’agradaría saber quins són els “técnics experts en trànsit” que l´han informat a vosté, quins coneixemens i habilitats tenen en aquesta matèria, en quina universitat han estudiat Ingenieria del Trànsit.
    Sí que és de veres que li llevarà problemes de trànsit a l’hora d’entrar i eixir esl xiquets dels Frares, però crec que això no és suficient argument per fastidiar el comerç de la zona. O vosté creu que sí?.
    Si que és de veres que no tots entenem i sabem de tot, però a pesar d’això també crec que tenim dret a opinar. Encara que, per la referència que fa al fútbol, vosté crega que no?.

    • No crec que vosté no m’haja entés però no tinc tan clar sin vosté no vol entendre’m. Es vosté qui diu que eixa és la justificació per a un canvi en les direccions: la justificació principal és, evidentment, la millora de la circulació i la seguretat del trànsit.
     La frivolitat és, per tant. sols de vosté i jo li la demostre utilitzant el seu argument a la inversa. ¿Cóm pot vosté dir, tan a la lleugera, que els sentits del transit i la pròpia seguretat de la circulació en una ciutat han d’estar condicionats a la viabilitat de determinats establiments comercials?.
     Jo li he admés que la decissió sobre eixos canvis ha de considerar els efectes sobre tots els sectors però també li dic que la prioritat és la millora de la fluidessa del trànsit i una major seguretat.
     Si vol més dades sobre els tècnics informants les puc obtindre sense problemes. L’estudi principal procedeix de l’àrea de trànsit de l’Ajuntament de València però supose que sempre podrà ser millor.
     No sé si afectarà molt als xiquets dels frares però tampoc no crec que eixe aspecte que a vosté pareix importar-li tant s’haja considerat massa.
     Efectivament, tots tenim dret a opinar i, com és sentit comú, els experts en una matèria tindran una opinió més qualificada. A vosté pot no agradar-li un edifici i pot opinar sobre la seua estructura però no crec que puga dir com han de fer-se els fonaments sols perquè te dret a opinar.

 9. No crec que tu, membre d’un partit conservador i de dretes, puga adjudicar-se cap mèrit en aquest aspecte … no sou un exemple de llibertat d’expressió ni molt menys, només has d’agafar el «mando» i donar-te un passeig per tots els canals autonòmics … canal 9, Telemadrid … exemples concrets de vergonyosa manipulació informativa .
  gaudeix del que altres han aconseguit per a tu, lluitant durant molts molts anys de dictadura , fins i tot pagant amb la seua vida i honralos cada vegada que obris la boca o toques un teclat dient la VERITAT.
  també dir-te … que la gent no es queixa per queixar-se, que aquests il · luminats als que tu et refereixes són gent de la teua localitat que ho està passant malament, i de vegades fatal, així que tingues una mica d’aquesta vergonya que et falta i renta’t la boca quan parles i les mans quan tecleges sobre ells.
  Bon dia xicot.

  • Ole ole i olee! Samorra li has dit a Ino lo que mereis per que li sobra prepotencia i li falta preparacio.. Alla ell pero que no insulte aels demés.

  • Samorra a tu el que et fa falta es un bon pimentó…de moment l’unic que he vist que ha faltat una mica al respecte has sigut tú….i si creus que telemadrid o canal 9 manipulen, que me dius la sexta,quatro,tele 5 i tot el grupo prisa senser??? aixo es contar la veritat…..???

  • Samorra, a mi me la repanpinfla (per ser moderat) que tu et cregues l’hereu i el portaveu dels que durant molts anys lluitaren contra la dictadura. Honra-los tu a ells i als ciutadans que ací participen, respectant a les persones, les seues intervencions, els seus arguments i la seua forma de pensar.
   Respecte a la veritat, si vols (i pots) calfar-te un poquet el cap, argumentes un poc millor i dius quines coses no son veritat.
   I per finalitzar, atenent que tampoc no mereixes molt més, te repetiré a qui hem referia en el meu comentari quan parlava dels «quatre il·luminats de sempre»: aquells als quals tot els pareix malament i quan més malament millor, i damunt els sap malament que els repliquen!.
   D’estos, està clar, si que podries ser portaveu oficial!, però de la resta de ciutadans, eixos que ho estan passant molt mal o pitjor, tingues tu un poc de vergonya, renta’t lo que et parega i parla per tu, així sols tu fas el ridícul.
   Feliç any nou xiquet (i que els Reis et porten l’educació que et falta, encara que no sé si la mereixes!).

 10. jejejej… com sempre el palmero s’ha picat i el palmero del palmero fent-li costat…
  lamentables com sempre.

  • I, també com sempre, molta lletra quan es tracta de fer gracietes però poca cadera quan toca ballar amb els arguments!. Això si que és lamentable!.

 11. Jo pense q a aquest poble no fan falta més places d’aparcament sino anar a peu amb el carro de la compra o en bicicleta i motxilla. Llegint el q fiqueu sembla q viscam a una macrociutat!! Si aquest encissador poble de amable veïnat es recorre en un rato! De totes formes es farà el aparcament ben lleig al pes de la fulla igual q les fonts i la estructura abandonada del costat del barranc. Ací no s’escolta al poble i tot és renegar i endeutar-se. Total, lo que me queda en el convento… eh? aiss me’n vaig a seguir estudiant que trauré més rèdit que enfadant-me amb l’ajuntament, xq em senc com quan don Quijote renyia amb els molins. Salut!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here