Sucrolotes d’Alzira repartix més de 50.000 cistelles en Nadal per tota Espanya

1
309
Dos cistelles de Sucrolotes en un comerç d'Alzira
Bernardo Chordà

Una empresa d’Alzira, Sucrolotes SL, té el privilegi d’endolçar els nadals a milers de treballadors i clients de supermercats per tota la geografia espanyola.

Entre els mesos d’octubre i gener una decena de persones omplin més de 50.000 cistelles de cava, vi, torrons, embotits i altres productes típics nadlencs que 85 distribuidors s’encarreguen de fer arribar a empreses, entitats i supermercats que van desde Barcelona a Tenerife, passant per Sevilla, Càdis, Galícia, Extremadura, Madrid ó  Navarra entre d’altres.

El tancament d’empreses a causa de la crisi ha tingut una forta incidència en este negoci que només fa tres anys elaborava unes 100.000 cistelles i donava treball a 25 empleats durant quatre mesos.

Els titulars de Sucrolotes, Bernardo Chordà i Rosana Todossantos adverteixen que la complicada situació econòmica «ha repercutit en que la gent es gaste la meitat per cistella que abans, és a dir en lloc de 60 euros ara sols inverteixen 30 ó 40 euros».

La composició de les cistelles ha variat en els últims anys «lleugerament», ara «els patés, els formatges i els embotits han sustituït les conserves, però en cap caixa falta el vi i el cava, productes als que li seguixen en preferència els torrons, el ron i el wiski.

A la nau industrial de Sucrolotes, treballen estos dies, a marxes forçades, un grapat de mans femenines  que li donen el seu particular toc estètic perquè les cistelles, lots i caixes procedents d’Alzira entren també pels ulls als consumidors de tota Espanya.

1 Comentario

  1. La verdad que doy fe,de que son los mejores .. yo he trabajado para ellos 3 o 4 temporadas ya hace años …es un trabajo elavorado y creativo ….

    El trato con los trsbajadores es buenisimo,ya que el matrimonio de empresarios son de calidad.

    enhorabuena

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here